400 TL Klavye ve Kulaklık Önerisi

0-FuRKaN-0

Kilopat
Arkadaşlar toplam 400 TL bütçem var, bir kulaklık ve klavye arıyorum. Aklımda bir kaç ürün var:

Aklımdaki ürünler bunlar sizce kaliteli ürünler mi? Lütfen Cooler Master MasterKeys Lite yazmayın çünkü istemiyorum. Klavye mümkünse RGB ve mekanik olsun. Oynadığım oyunlar: Rainbow, CS:GO, PUBG tarzı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar toplam 400 TL bütçem var, bir kulaklık ve klavye arıyorum. Aklımda bir kaç ürün var:

Aklımdaki ürünler bunlar sizce kaliteli ürünler mi? Lütfen Cooler Master MasterKeys Lite yazmayın çünkü istemiyorum. Klavye mümkünse RGB ve mekanik olsun. Oynadığım oyunlar: Rainbow, CS:GO, PUBG tarzı.
Bende Manly var gayet iyi şuanlık bir sorunu yok alınabilir. RGB çok güzel onu söylemeliyim. Onun dışında klasik blue switch.

RGB olabilir de mekanik klavye bu bütçede zor. Onun dışında, 300₺ civarına ben de arıyorum. James Donkey 711 kulaklık nasıl acaba, merak ettim sizin attığınız yerde gördüm. 1 sene idare etse yeter ama, 50mm sürücü falan güzeldir diye düşünsem de bilemedim.

RGB olabilir de mekanik klavye bu bütçede zor. Onun dışında, 300₺ civarına ben de arıyorum. James Donkey 711 kulaklık nasıl acaba, merak ettim sizin attığınız yerde gördüm. 1 sene idare etse yeter ama, 50mm sürücü falan güzeldir diye düşünsem de bilemedim.
YouTube bir sürü inceleme var herkes memnun olduğunu söyledi ama bilmiyorum.

Klavye olarak GK-K83 dışında bir seçim yapmayın zira alacağınız ürün emin olun kaliteli olmayacaktır ve uzun vadede sizi üzer.
Kulaklık konusunda 300TL altı olarak sadece arctis raw önerebilirim (gene) zira alacağınız ürün emin olun kaliteli olmayacaktır ve uzun vadede sizi üzecektir, tavsiyem kulaklık almanızı biraz erteleyip arctis raw almanız yönünde.

Önerilerim:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı