400 TL mATX Kasa Önerisi

YakupAslan

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
köle
Merhaba. Bütçem 350 TL civarı, en fazla 400 TL. ATX desteklemesin, büyük kasa istemiyorum. mATX benim için en uygunu. Ki anakartım da mATX. RGB şart değil fakat beyaz LED'li fanlara sahip olması çok güzel olur benim açımdan. Bu yüzden NW 09-09-01 kasayı almak istedim. Ama satıcı MNG ile anlaşmalı, MNG adresime teslim yapmıyor. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Al geç.
Bu ATX bir kasa, 420 TL + Kargosu var.
Veya DarkFlash Aquarius-Mesh RGB Mid Tower Kasa PSU YOK - 47.39 USD + KDV bunu tercih edin
Tipini beğenmedim hocam kasanın :~)
Satıcı ısrarlarım sonucu benimle iletişime geçti ve farklı kargo firmasıyla ekstra para almadan siparişe açtı kısa süreliğine. Öneren herkese teşekkür ederim. Sipariş ettiğim kasa için önerilerinizi bekliyorum.

@YakupAslan o kasadan hayır gelmez haberiniz olsun. Önünde olan fanlar gösteriş amaçlı hiçbir + yanı yok hiç sipariş vermeyin paranızı çöpe atmak ile aynı şey olur.

Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı Oyuncu ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bütçeyi arttırabiliyorsanız bunu alın.

Para sizin paranız çöpe atmak isterseniz karışamam. Her zaman ısının düşmesi için ön cam çıkarılmış bir biçimde kullanmanız gerekcek ayrıyeten toz filtresi de yoktur ön tarafta sonuçta kapalı onun içinde toz filtresi alarak masraf yapacaksınız haberiniz olsun.

Siparişi iptal edin 30 daha ekleyip bunu alın en azından kasam var dersiniz. Ama sizin kararınız karışamam.

@YakupAslan o kasadan hayır gelmez haberiniz olsun. Önünde olan fanlar gösteriş amaçlı hiçbir + yanı yok hiç sipariş vermeyin paranızı çöpe atmak ile aynı şey olur.

Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı Oyuncu ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bütçeyi arttırabiliyorsanız bunu alın.

Para sizin paranız çöpe atmak isterseniz karışamam. Her zaman ısının düşmesi için ön cam çıkarılmış bir biçimde kullanmanız gerekcek ayrıyeten toz filtresi de yoktur ön tarafta sonuçta kapalı onun içinde toz filtresi alarak masraf yapacaksınız haberiniz olsun.

Siparişi iptal edin 30 daha ekleyip bunu alın en azından kasam var dersiniz. Ama sizin kararınız karışamam.
Hocam dikkatli bakın arada 75-100 TL arası fark var. Kışın bir sorun olmayacak odam fazlasıyla soğuk. Yazın kapı pencere hep açık, sıcaklık yükselirse artık çözümüne bakarım. Ki bu da fanları satıp daha iyisini almak demek. İlerde sıvı soğutmaya da geçmeyi planlıyorum, bu da kasa içinde yarı yarıya sıcaklığın düşmesi demek. Toz konusunda, Aliexpress gibi sitelerde mıknatıslı satılıyor, fiyatı 10 lira civarı, sanırım iş görür. Teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun hocam. İnceleyebilirsiniz.
Fiyatı arttırmanız gerek yalnız.

Hocam teşekkür ederim. Kasaların renkleri çok hoş, boyutları çok iyi. Ama bana göre değiller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı