400 TL membran klavyeye verilir mi?

250 lira eklersen benim de para biriktirdiğim bu klavyeyi alabilirsin. İncelemesi de burada:

Hocam o kadar bütçem yok.
Klavyede aradığınız özellikler nedir? Ona göre öneri yapabilirim.

Hocam aslında red Switch olması önerimdir

Bu nasıl acaba?

G213 Prodigy kullanıyorum, klavye sorunlu ve birçok kişi sorun yaşıyor, yaşamayanda var tabii. Öncelikle Tab tuşu ve ses kısma tuşuna sert basmam gerekiyor onun harici bir sorunu yok. Önerebilirdim ama fiyatı gerçek fazla gibi. Işıklandırması çok tatmin edici değil. Algılama olarak çok iyi, anında basıyor.

Hocam çok fazla öveni de var gömeni de sizce bu fiyata orta düzey red Switch bulunmaz mı 20 30 fazla olabilir.
Gamepower Calypso Red Switch modelinden daha ucuz bir red switch model yok.

Bu nasıl acaba?
Bu forumda Gamepower ürünleri sevilmiyor malzeme kalitesinden dolayı ancak ben 5 yıldır Gamepower Warlock Blue Switch kullanıyorum. Birkaç aydınlatması çalışmadığı vs ayakları kırıldığı için klavyemi değiştireceğim. Bana kalırsa iyi bir marka. Monster ile aynı fabrikada üretiliyor diye biliyorum.

Sizce Logitech G213 alınır mı?
G213 Prodigy kullanıyorum, klavye sorunlu ve birçok kişi sorun yaşıyor, yaşamayanda var tabii. Öncelikle Tab tuşu ve ses kısma tuşuna sert basmam gerekiyor onun harici bir sorunu yok. Önerebilirdim ama fiyatı gerçek fazla gibi. Işıklandırması çok tatmin edici değil. Algılama olarak çok iyi, anında basıyor.

Yani alınır mı hocam HyperX alloy Core yerine bunu?

G213 Bence almayın, genel olarak sorunlu model. Belki siz kullandığınızda w, a, s, d tuşlarında problem çıkabilir, belki hiç çıkmaz. Bu şans işi. Belirttiğiniz ürün nasıl bir şey bilmiyorum ama güzel duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı