400 TL mouse + klavye + büyük mouse pad önerisi

Tam set olursa iyi olur. Dandik bir şeyler olmasın, tam set olursa bütçeyi aşabilirim çok sorun değil. Gidip de 600-700 atmazsanız iyi olur. 450-500 olur sorun değil. Mouse pad RGB olsun.

Ketçap mayonez de olsun mu? Bu fiyata tam set bulmak ve özellikle dandik olmayan bir şey bulmanın neredeyse imkanı yok. 500 liraya kaliteli klavye bulabilirsen şükretmek gerek.

Maksimum 500TL bütçe belirtmişsiniz ve RGB mousepad, klavye ve mouse istiyorsunuz. Bir de dandik olmasın diyorsunuz. Dandik değil de pek kaliteli ürünler alamazsınız zaten. Sadece idare eder bir RGB'li mousepad yaklaşık 200TL'ye satılıyor.

Bu bütçeye alacağınız ürünler maalesef ki dandik olacak. 400 TL'ye Klavye + Mouse + RGB Mousepad alıp kalite beklemek bana biraz abartı geldi. Sosyalde hiç sevilmeyen fason üretim Rampage markasının dandik setleri bile 350 TL'den başlıyor.

Ketçap mayonez de olsun mu? Bu fiyata tam set bulmak ve özellikle dandik olmayan bir şey bulmanın neredeyse imkanı yok. 500 liraya kaliteli klavye bulabilirsen şükretmek gerek.

Pekii o zaman şöyle değiştireyim. Mouse + RGB mouse pad klavyeyide kaplayanlardan. Şimdi bir şey çıkar mı?

Yok ben yanlış yazmışım Mause+Mause Pad olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…