Logitech M330 fareyi kullanıyorum lakin sol Click'te sorun mevcut. Onun dışında Mouse'dan memnundum. Şu anda yeni bir mouse bakıyorum yine sessiz çalışan buna benzer.
İnternetten araştırdığımda ASUS MW202 modelinin çok kullanıldığını ve önerildiğini gördüm. Siz hangi fareyi önerirsiniz?
Logitech M330 fareyi kullanıyorum lakin sol Click'te sorun mevcut. Onun dışında Mouse'dan memnundum. Şu anda yeni bir mouse bakıyorum yine sessiz çalışan buna benzer.
İnternetten araştırdığımda ASUS MW202 modelinin çok kullanıldığını ve önerildiğini gördüm. Siz hangi fareyi önerirsiniz?
Delux M625 bakabilirsiniz hocam, öneririm. Oyun için alacaksanız ASUS MW202 almayın değerleri çok düşük ama ofis ve günlük kullanım için alacaksanız alabilirsiniz.
Delux M625 bakabilirsiniz hocam, öneririm. Oyun için alacaksanız ASUS MW202 almayın değerleri çok düşük ama ofis ve günlük kullanım için alacaksanız alabilirsiniz.
G102 Prodigy modelinde Omron 20M denen berbat bir Switch'ten ötürü double-Click sorunu var ve ben bile yaşadım.
G102 Lightsync modeli ise AM010 dengi eski ve berbat bir sensör kullanmış.
Dostum uzun zamandır kullananlar var bakın Logitech firmasına bu forumda değişik bir ön yargı var hadi Gamepower Rampage neyse ne olduğu belli 5 kuruş etmezler zaten de Logitech gibi müşterisine değer veren ve ilgilenen firma için haksızlık yapıyorsunuz 6 ay kadar G300s kullandım LoL de tilt olduğum için fareyi duvara fırlattım duvar söküldü mouse sağlam kaldı. G300s i bırakma sebebim kablosunda temassızlık oldu oda kendi dikkatsiz kullanışım falandır diye düşünüyorum 2. mouse olarak Rampage aldım ve elimi ağrıtıyor
En ucuz Asus MW202 Wireless Optik Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus MW202 Wireless Optik Mouse özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!