400 TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan QuaX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.913

QuaX

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. 400 TL bandında mouse almak istiyorum. Aslında Razer DeathAdder Elite modelini alacaktım ancak yüzük parmağım rahat etmediği için vazgeçtim. Belki de benim elime büyük geliyordur bilemeyeceğim. Bu arada elim 18-10 CM civarında. Denemediğim bir modeli alıp sorun yaşamak istemiyorum. Media markt'da G502 Hero, Rival 600 ve 710 modellerini deneyebildim. Açıkçası elime en iyi oturan Rival 600 oldu ama sorun yaşadığını söyleyen çok fazla kişi olduğundan almak içimden gelmiyor. G502 Hero'da elimde çok iyi hissettirdi ayrıca tuş basım hissiyatı olarak diğerlerinden daha iyi gibi geldi. Rival 710 diğerlerine nazaran kontrolü biraz daha zor gibi geldi belki de elimin boyutundandır, özellikle baş parmağın ucundaki tuşa rahatça bile basamadım. Günde birkaç saat FPS oynuyorum G502 ağırlığından ötürü bana sorun yaşatır mı? Bunlar haricinde SS sensei ten ve Zowie EC2b modelleri de aklımdan geçiyor, izmirde deneyebileceğim bir yer var mıdır?

Zowie modellerine yönelebilirsin ben fk1+ kullanıyorum memnunum. Sade şık tasarımı var. Deneyebileceğin bir yer varsa deneyip eline uygun modeli seçebilirsin. Sensei ten hakkında da çok olumlu yorum var ama hiç deneme şansım olmadı

Bunu Şiddetle Öneririm, Tam Bir F/P Kralı İnternette İncelemelerine Bakarsanız Ürün Çok Övülüyor. ARGB, 8 Tuş, DPI Göstergesi...
Rampage Demeyip Güvenmemezlik Yapmayın. 1 Yıldır Bunu Kullanıyorum Çok Memnunum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Zowie modellerine yönelebilirsin ben fk1+ kullanıyorum memnunum. Sade şık tasarımı var. Deneyebileceğin bir yer varsa deneyip eline uygun modeli seçebilirsin. Sensei ten hakkında da çok olumlu yorum var ama hiç deneme şansım olmadı
Zowie gerçekten çok övülüyor ancak denemeden almak ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kendi içinde bile bir sürü çeşidi var elden ele farkediyor sonuçta.
Bunu Şiddetle Öneririm, Tam Bir F/P Kralı İnternette İncelemelerine Bakarsanız Ürün Çok Övülüyor. ARGB, 8 Tuş, DPI Göstergesi...
Rampage Demeyip Güvenmemezlik Yapmayın. 1 Yıldır Bunu Kullanıyorum Çok Memnunum.

Hocam yorumunuz için teşekkürler ama bu tarz ürünler riskli geliyor bana o yüzden tercih edeceğimi sanmıyorum.

Zowie gerçekten çok övülüyor ancak denemeden almak ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kendi içinde bile bir sürü çeşidi var elden ele farkediyor sonuçta.

Hocam yorumunuz için teşekkürler ama bu tarz ürünler riskli geliyor bana o yüzden tercih edeceğimi sanmıyorum.
sen bilirsin ama ben 1 yildir kullaniyorum ve cok memnunum, garantisi ise cok iyi oluyor rampagelerin. bu fiyata bu özellikler gercekten guzel, hele gunumuz kosullarinda bu tip urunler bir firsat.
bir kez daha dusun derim :)

Al bunu 200 TL de cebine kalsın. Ben 260 liraya aldıydım. Razer basilisk
Rival 600 de 350 TL aynı sitede.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı