Selamlar,
Linkini paylaştığınız ürünü yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum. Bir arkadaş çöp alınmaz demiş, katılmıyorum kesinlikle. Kenarları dikişsiz, soyuluyor evet ama çöp denmez.
Ben seyahatlerimde rulo haline getirip çantanın suluk file kısmına koyuyordum, alt kısmındaki köpüğümsü madde yırtıldı. Kullanıma engel değil ancak epey bi yıprandı.
Kendim de çok hor kullandım. Kolonya döküp yakmışlığım bile var. Ancak hem kötü kullanmama hem de geçen senelere rağmen hala kullanılır durumda.
Ancak ben de yeni bir mousepad arayışına girdim. ‘’Aynısından alayım, elim alıştı’’ dedim ancak fiyatını görünce şok oldum. O sebeple biraz araştırdım, meğer her şeyin fiyatı gibi mousepadlerin de fiyatı uçmuş. Ancak günün sonunda hem enflasyona alışamamam hem de diğer cevaptaki 50 liralık mousepad de iş görüyor yorumu kafama takılmasından dolayı karar veremedim. İnsanın bir mousepad e 400-500₺ veresi gelmiyor açıkçası.
Sizin aklınızda seçenekler oluştuysa lütfen paylaşın, ben de bakayım. Youtube’da swarcow isminde bi kanal var. Bütçeye göre mousepad önerisinde bulunuyor. Önerdiği çoğu mousepadin de kanalında incelemesi oluyor. Bir bakın isterseniz.