400 TL orijinal mouse pad önerisi

Muhammed Onurr

Hectopat
Selam, 400TL bütçem var. Marka ve orijinal mouse pad arıyorum biraz araştırdım fakat hep 50 60 TL'lik orijinal olmayan çakma mouse padler çıkıyor tek isteğim marka olsun orijinal olsun mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Ölçüler 90x30 ya da 90x40 daha kısası olmasın uzun mouse pad istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xrades ürünleri düşük bütçeye hitap ediyor. 600-700TL'lik emsallerine göre ucuzlar diye onlar çakmamı oluyor?
Evet Razer'in çakma mousepadleri veya Logitech logosu olanlar alınmaz.
Ama kendi markasını ve kendi tasarımını satan Pad'lere bakabilirsin.
400TL bütçede bildiğim mouse pad yok, sosyalde iyi bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olurlar umarım.

HyperX Fury s Speed kullandım 3 yıl sonrasında xtrfy GP2 satın aldım bir evrimleşme geçirdim gayet güzel mouse pad öneririm.
HyperX Fury s Speed kullandım 3 yıl sonrasında xtrfy GP2 satın aldım bir evrimleşme geçirdim gayet güzel mouse pad öneririm.

Tam anlatamamışım. HyperX Fury s Speed mouse pad güzel fakat xtrfy GP2 daha güzel.

Selam, 400TL bütçem var. Marka ve orijinal mouse pad arıyorum biraz araştırdım fakat hep 50 60 TL'lik orijinal olmayan çakma mouse padler çıkıyor tek isteğim marka olsun orijinal olsun mouse pad önerilerinizi bekliyorum. Ölçüler 90x30 ya da 90x40 daha kısası olmasın uzun mouse pad istiyorum.

Bu mousepadi tercih etmeni öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı