400 TL PSU önerisi

Okumanızı tavsiye ederim. Hep VS serisi gözüme kötü gözükmüştür. Kalitesine laf etmiyorum. Ancak ben FSP alırım sizin kararınız.

Bütçeyi zoralayabilriseniz bunu alın:
Zorlayamazsanız bunu alın:
Biraz daha zorlarsanız kurbanlık danaya girin. Nerede bitecek diye okudum resmen.

Okumanızı tavsiye ederim. Hep VS serisi gözüme kötü gözükmüştür. Kalitesine laf etmiyorum. Ancak ben FSP alırım sizin kararınız.
Konunun sonunu okuyun. Adam bildiğin kendi düşüncesini belirtmiş. O zaman bir gün 60AHBC güç kaynağım bozulursa parasını o versin. 🤣

Bozulmaz hocam korkmayın bu kadar. Binlerce frisby kullanan var ülkede onların bozulmayacakta bizim FSP mi bozulacak :)
Bu kadar kesin konuşmanızı onaylamıyorum. Teknoloji şans işidir. Bir bakarsın Frisby PSU sorunsuz çalışır, FSP PSU patlar. Bunun hakkında kesin bir yorum yapılması mümkün değil.

Bozulmaz hocam korkmayın bu kadar. Binlerce frisby kullanan var ülkede onların bozulmayacakta bizim FSP mi bozulacak :)
Bu düşünce yanlış bence hocam. Arkadaşım 2 yıldır Everest PSU kullanıyor onun sistemine hiçbir şey olmadı ama benim Xigmatek PSU'm 2. ayında yandı. @f3turan 'ın dediği gibi teknoloji şans isi biraz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı