Değerli dostlarım bu yazımda fiyat / performans oranı ile piyasada Gamepower, Rampage ve türevi markaların PSU'larını, fiyat avantajı ile bitiren FSP'nin AHBC serisi PSU'ları hakkında konuşacağım. Öncelikle FSP Group, merkezi Tayvan'da bulunan 1993 yılında aslen üç şirketten oluşan bir...
donanimarsivi.com
Okumanızı tavsiye ederim. Hep VS serisi gözüme kötü gözükmüştür. Kalitesine laf etmiyorum. Ancak ben FSP alırım sizin kararınız.
Değerli dostlarım bu yazımda fiyat / performans oranı ile piyasada Gamepower, Rampage ve türevi markaların PSU'larını, fiyat avantajı ile bitiren FSP'nin AHBC serisi PSU'ları hakkında konuşacağım. Öncelikle FSP Group, merkezi Tayvan'da bulunan 1993 yılında aslen üç şirketten oluşan bir...
donanimarsivi.com
Okumanızı tavsiye ederim. Hep VS serisi gözüme kötü gözükmüştür. Kalitesine laf etmiyorum. Ancak ben FSP alırım sizin kararınız.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ ATX PSU en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bu kadar kesin konuşmanızı onaylamıyorum. Teknoloji şans işidir. Bir bakarsın Frisby PSU sorunsuz çalışır, FSP PSU patlar. Bunun hakkında kesin bir yorum yapılması mümkün değil.
Bu düşünce yanlış bence hocam. Arkadaşım 2 yıldır Everest PSU kullanıyor onun sistemine hiçbir şey olmadı ama benim Xigmatek PSU'm 2. ayında yandı. @f3turan 'ın dediği gibi teknoloji şans isi biraz.