400 TL PSU önerisi

Bütçe
400
Kasa:

Güç Kaynağı:

Anakartınızı bilmediğimden ötürü Silverstone kasası için ATX formatı geçerli değil. Aerocool kasası zaten geniş bir yapıya sahip. Güç kaynağı ise sistem yükseltmesi yapsanız bile sizi götürecektir ve kalitelidir.

Son düzenleme:
Kasa:

Güç Kaynağı:

Anakartınızı bilmediğimden ötürü Silverstone kasası için ATX formatı geçerli değil. Aerocool zaten geniş bir yapıya sahip. Güç kaynağı ise sistem yükseltmesi yapsanız bile sizi götürecektir ve kalitelidir.
Çok teşekkür ederim. Anakartım bu şekilde 550 watt Psu ileride RTX 3060 ya da RTX 2070 ile bir yükseltme yaptığımda bir problem çıkartır mı ?

@HipsterX

Güç tüketimleri giderek düşüyor. RTX 3060 Ti için bile 550W kaliteli bir güç kaynağı yeterli gelir. Anakartınız her iki kasaya da uygun. Biri mesh ama ufak. Diğeri mesh değil ama baya geniş ve önünde 2 adet 20 cm fan var. Kararı siz verin. Ben Aerocool'dan yanayım.

Benim için küçük kasa daha uygun aslında ancak hangisinden yüksek performans alabilirsem tercih etmek isterim. Mesh olmayan kasada ısınma sorunu yaşamam mümkün mü ?

@HipsterX

Biz forumda genel olarak hava geçirgenliği daha yüksek olan mesh-ızgaralı kasaları öneriyoruz. He önü kapalı kasalar tamamen kötü performans verir demek doğru olmaz. Aerocool bu kasasının ön tarafında hem mazgallara yer vermiş hem de 2 adet 20 cm fan kullanmış. Hava üflenmemesi imkansız gibi bir şey. Silverstone kasasına da baktığımda fanlarından, sıvı soğutma desteğine kadar çok hoş bir mesh kasa olduğunu görüyorum. Ama bu kasayı aldığınızda anakart uzunluğunuzun hep belli biçimde olması gerekecek. Aerecool bu açıdan çok önde.

Kısacası genişlik açısından Aerocool daha iyi iş yapmış. Dikkate alınması gerek.

Son düzenleme:
@HipsterX

Biz forumda genel olarak hava geçirgenliği daha yüksek olan mesh-ızgaralı kasaları öneriyoruz. He önü kapalı kasalar tamamen kötü performans verir demek doğru olmaz. Aerocool bu kasasının ön tarafında hem mazgallara yer vermiş hem de 2 adet 20 cm fan kullanmış. Hava üflenmemesi imkansız gibi bir şey. Silverstone kasasına da baktığımda fanlarından, sıvı soğutma desteğine kadar çok hoş bir mesh kasa olduğunu görüyorum. Ama bu kasayı aldığınızda anakart uzunluğunuz hep belli biçimde olması gerekecek. Aerecool bu açıdan çok önde.

Kısacası genişlik açısından Aerocool daha iyi iş yapmış. Dikkate alınması gerek.
Değerli bilgileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Mediamarkt için kuponum varmış önerdiğiniz güç kaynağını alıyorum. Mesh ızgaralı kasa için fanlarını bağlayabileceğim bir kontrolcü geliyor mu bir bilginiz var mı ?

Değerli bilgileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Mediamarkt için kuponum varmış önerdiğiniz güç kaynağını alıyorum. Mesh ızgaralı kasa için fanlarını bağlayabileceğim bir kontrolcü geliyor mu bir bilginiz var mı ?
Bilgiler içerisinde kontrolcü olduğuna dair not paylaşılmış. İsterseniz ürün hakkında satıcıya soru sorun. Biterse Aerocool kasayı alırsınız zaten. Seçeneğiniz var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı