Arkadaşlar merhaba. 400 TL gibi bir bütçem var Monster laptopumda bu RAM mevcut RAM'i 16'ya çıkartmak istiyorum. Şu an bu bütçeye alabileceğim en iyi performans kaybı yapmayacak RAM hangisidir? Ne tercih etmeliyim? Yardımcı olur musunuz?
Sorun çıkaracağını zannetmiyorum dediğim gibi ama daha bilindik markalardan almak istiyorsanız en azından 500 gözden çıkarmalısınız bu piyasada. Ben daha uygun bulamadım.
Burada 9 TL daha ucuz aynı satıcı
Sorun çıkaracağını zannetmiyorum dediğim gibi ama daha bilindik markalardan almak istiyorsanız en azından 500 gözden çıkarmalısınız bu piyasada. Ben daha uygun bulamadım.
Farklı marka RAM'lerde mavi ekran, donma, ani kapanma gibi sorunlar mevcut. Bu yüzden Recep Baltaş da dahil kit RAM önerilir. Aynı RAM'dan bulabiliyorken farklısını almaya gerek yok.
Sıfır olarak bir kaç sitede var lakin çok güven vermediği için ikinci el olarak rahatlıkla bulabilir.
CPU-Z ekran alıntısını atmanız daha iyi olacaktır. Birebir aynı özellikteki bir RAM alırsanız çift kanal ile performansta belirgin bir artış olacaktır.
Not: Görselin açılışında problem varmış. Bakıyorum şimdi.
Farklı marka RAM'lerde mavi ekran, donma, ani kapanma gibi sorunlar mevcut. Bu yüzden Recep Baltaş da dahil kit RAM önerilir. Aynı RAM'dan bulabiliyorken farklısını almaya gerek yok.
Sıfır olarak bir kaç sitede var lakin çok güven vermediği için ikinci el olarak rahatlıkla bulabilir.
2.el de bulmak mümkün(Link koydum zaten). Sıfır olarak satan bir kaç yer var ama bana güven vermediği için onların linkini bırakmadım. Araştırma sonucu başka yerler de bulanabilir.