Hocam bu fiyata Rampage gibi ürünler bulabilirsiniz gerçi ben red Switch Rampage kullanıyorum memnunum.
Tam olarak modeli ne?
Hocam 400 TL benim içim ucuz bir fiyat değil ayrıca bu trust klavyeyi araştırdım kimisi 15 günde tuşlar silindi diyor kimi 2 yıl kullandım tuşlarda yeni yeni silinme oluyor diyo önerirmisiniz en az 2 en fazla 3 sene kullanırım 2 sene idare eder seni diyorsanız alabilirimKırmızı anahtarlı mekanik klavye olsun ama taştan olsun diyorsanız bu bütçe içerisinde Trust var.
![]()
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Trust 22983 GXT 890 CADA Usb Kablolu RGB Mekanik Gaming Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
He bu tarz ucuz etin yahnisi konumundaki ürünlerin uzun kullanımda da sorunlar yaşatma ihtimali mevcuttur.
Yine mavi anahtarlı mekanik klavye olarak Galax seçeneğiniz var. Kutu içeriği tarafında da bol tutulmuş. Standart bir ürün.
![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
İşte bu tür yorumlara gelmek mümkün. 400 TL sizin için az olmasa bile ülke standartlarında haliyle düşük kalıyor. Ben mavi anahtarların sesini de kabullenerek Galax'a yönelirdim. Klasik bir ürün. Çünkü hem kırmızı anahtar koyup hem de ucuz tutacaksanız bir şeylerden kısmanız gerekir. Nitekim Trust hususunda da aynı durum geçerli.Hocam 400 TL benim içim ucuz bir fiyat değil ayrıca bu trust klavyeyi araştırdım kimisi 15 günde tuşlar silindi diyor kimi 2 yıl kullandım tuşlarda yeni yeni silinme oluyor diyo önerirmisiniz en az 2 en fazla 3 sene kullanırım 2 sene idare eder seni diyorsanız alabilirim
Hocam 400 TL benim içim ucuz bir fiyat değil ayrıca bu Trust klavyeyi araştırdım kimisi 15 günde tuşlar silindi diyor kimi 2 yıl kullandım tuşlarda yeni yeni silinme oluyor diyor önerir misiniz en az 2 en fazla 3 sene kullanırım 2 sene idare eder seni diyorsanız alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.