400 TL Red Switch klavye önerisi

Bütçe
400 TL
Bu fiyata alacağınız mekanik klavyeler 5 para etmez. Mekanik hisli membran önermemizde sakınca var mı?

AOC GK500'ün Switch'ler çatır çutur bozulluyor önermem. Kronik sıkıntılı bir klavye. @celilemrednsmnt
Bu fiyata anca outemu switch alabilir zaten. Ayrıca warlock compact kullandım iki yıl bundan daha dandik, çatır çutur bozulmadı.

Bu fiyata anca Outemu Switch alabilir zaten. Ayrıca Warlock compact kullandım iki yıl bundan daha dandik, çatır çutur bozulmadı.

Bende Gamepower Warlock vardı daha 1. senesinde LED'ler 1.5 yılında ise tuşlar gitmeye başladı 2. yılında tuşların bazıları iptal oldu yumruk atınca düzeliyordu ama 2 dk sonra yine aynı

Bu fiyat bandında hatta 800 TL altında bile mekanik klavye alınmaz şu an Logitech G213 kullanıyorum memnunum bir sorununu görmedim daha.

Bende Gamepower Warlock vardı daha 1. senesinde LED'ler 1.5 yılında ise tuşlar gitmeye başladı 2. yılında tuşların bazıları iptal oldu yumruk atınca düzeliyordu ama 2 dk sonra yine aynı.
Evet ledlerinde sıkıntılar var. Benimkinde de 3-4 tane tuşta oluyordu. Bu forumda bir şeyleri fiyatına göre değerlendirme gibi bir olay yok. Bir şey ya iyidir ya kötüdür şeklinde değerlendiriyorsunuz. Belki öneriyi isteyen kişi ucuz da olsa mekanik klavye sahibi olmak istiyordur. Ben de zamanında warlock compact modelini mekanik klavyeyi tecrübe etmek için almıştım ve düzgün kullanıldığında tuşların zarar göreceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı