Ice Tea Seftali
Hectopat
65 TL daha varsa MSI MAG Forge serisi alabilirsiniz hocam.
Bana çok daha iyi bir kasa gibi geliyor.Hocam genel olarak Gametech çakma ürünler üreten bir marka gibime geliyor, hiç kaliteli bir ürününü görmedim. Varsa bilmek ve görmek isterim. O kasa zaten dediğim gibi oldukça küçük ve malzeme kalitesi iyi değil. Hava sirkülasyonu nasıl olur orasını bilemem. Darkflash her türlü daha iyidir.
Sizin fikriniz?
(38 de olabilir Darkflash)Gametech Galaxy'nin fanları 45-55 CFM iken Darkflash Aquarius'un fanları 30 CFM. Gametech Galaxy Mesh alınması daha iyi olur.
Hocam aklım mantığım almıyor biliyor musunuz öyle bir kasanın daha iyi olduğuna.Bana çok daha iyi bir kasa gibi geliyor.
(38 de olabilir Darkflash)
İnceleme olarak da;
Gametech Galaxy alınır mı?
NOT: Kasayı tanıtma amaçlı böyle bir rehber paylaşmak istedim. NOT: Marka hakkındaki ön yargılarınızı bir kenara bırakıp okuduktan sonra yorum yaparsanız sevinirim. NOT: Malzeme kalitesi ve servis hakkında bilgi bulamadım eğer almak isterseniz bu iki detayı göz önünde bulundurarak tercih ediniz...www.technopat.net
Özellik olarak daha üstün duruyor. Ayrıca Darkflash da önü kapalı olan model de çıkabiliyormuş. Yan tarafı pleksi de çıkabiliyormuş.
Ayrıca Darkflash da Çin markası, kalite olarak fark olmaz pek.
Fan ve sıvı soğutucu dışında hiç bir artısı yok zaten. Ben Darkflash tercih ederdim çünkü malzeme kalitesi ve tasarım olarak daha iyi. Hava akışını bilmiyorum.Hocam aklım mantığım almıyor biliyor musunuz öyle bir kasanın daha iyi olduğuna.![]()
Fan ve sıvı soğutucu dışında hiç bir artısı yok zaten. Ben Darkflash tercih ederdim çünkü malzeme kalitesi ve tasarım olarak daha iyi. Hava akışını bilmiyorum.
Bu kasa nasıl onu alayım mı?SHARKOON TG4 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
SHARKOON TG4 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TG4 RGB ITOPYA'da.www.itopya.com
Darflash iyidir hocam bir önceki sayfalarda vardı.bu kasa nasıl onu alayım mıSHARKOON TG4 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
SHARKOON TG4 RGB Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TG4 RGB ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam mesh olsun ön taraf görüntü çok önemli değil hocam bütçenizde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.