4 fanlı RGB kasa arıyorum, bütçem maksimum 400 TL. Mesh olsa güzel olur.
Bütçenizi ufak arttırırsanız mesh ve ARGB.![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
OEM Gametech Velar Mesh Panel 4 Adet Rgb Fan Kumandalı Kasa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
OEM Gametech Velar Mesh Panel 4 Adet Rgb Fan Kumandalı Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Biraz araştırdım bence aralarındaki 4 fanlı en iyisi bu.
Game tech tavsiye etmem şahsen kendim ucuz olduğu için tercih edip aldım fakat çok pişmanım aşırı kalitesiz ve çok dar. Kurulum ve kablolama yaparken inanılmaz zorlayıcı. Malzeme kalitesi inanılmaz kötü. İmkanınız var ise biraz daha para koyup daha iyi bir muadilini bulmanız.
Bende ama arkadaş ucuz RGB ve 4 fanlı istemiş bunları buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.