S Simave Centipat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 RGB klavye bakiyorum. Fazla butcem yok, en fazla 300(onceden 400du ama) cikabilirim ama 400 olmazsa iyi olur. Mekanik diye bir sart da yok, yazilimla kontrol edilebilsin istiyorum, oneri bekliyorum. Son düzenleme: 13 Mart 2021
RGB klavye bakiyorum. Fazla butcem yok, en fazla 300(onceden 400du ama) cikabilirim ama 400 olmazsa iyi olur. Mekanik diye bir sart da yok, yazilimla kontrol edilebilsin istiyorum, oneri bekliyorum.
pkeiw Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 80 18 Nisan 2021 #11 KartalBarryVV dedi: Her ürün herkeste düzgün çalışmaz zaten. En markalı ürün dahi sıkıntı çıkarabilir. Ve o model zaten sıkıntılı. O modeli önermedim fark ettiysen. Her markada görülen sıkıntılar bunlar. Ararsan diğer markalarda da bulursun. Genişletmek için tıkla... Ama bu markada çok sık var bu sorunlar. Artı 0 Eksi
KartalBarryVV dedi: Her ürün herkeste düzgün çalışmaz zaten. En markalı ürün dahi sıkıntı çıkarabilir. Ve o model zaten sıkıntılı. O modeli önermedim fark ettiysen. Her markada görülen sıkıntılar bunlar. Ararsan diğer markalarda da bulursun. Genişletmek için tıkla... Ama bu markada çok sık var bu sorunlar.