400 TL sessiz klavye önerisi

Bütçe
400

Aytuğ

Kilopat
Katılım
6 Mart 2016
Mesajlar
304
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta yazdığım gibi 400TL bütçeyle sessiz klavye arıyorum. RGB olması ve tam boy olması şart. Onun dışında şart olmasa da mekanik olursa daha iyi olur tabii ki. Bir de multimedya tuşlarının olması büyük bir artı olur, Alt Tab çekip ses ayarı çekmeyi, Spotify için uğraşmayı falan sevmiyorum pek. 400TL bütçenin 1 kuruş dahi üstüne çıkmayı düşünmüyorum, normalde zaten bütçem 300 ama üzerinde olan ürün gerçekten hoşuma giderse 400'e kadar çıkabilirim.
 

Multimedya konusunda Spotify demişsiniz, bir çok klavyede Fn kombinasyonları ile ses arttırma, kısma yapılabiliyor. Klavyeden klavye değişiyor fakat benim klavyede Fn+ F2 ile ses azalıyor, Fn+ F3 ile ses artıyor mesela.
 
Bu klavyeye asla o para verilmez.
Bu klavye bütün isteklerinizi karşılıyor, multimedya tuşları hariç. FN+F tuşları ile istediğinizi yapabilirsiniz ama.
Bir de bu klavye var, multimedya tuşları bulunuyor. Ama benim tavsiyem GXT890 almanız.
 
Peki sizce black friday indirimlerini beklersem bu bütçe ile yine güzel bir red veya brown mekanik klavye düşer mi? Trust'ın tasarımını beğenmiyorum açıkçası. G213 baya hoş bir klavye, fiyatı konusunda emin değilim. Kingston Hyperx Alloy Core RGB de güzel gözüküyor tasarım olarak ama ikisi de mekanik değil tabii ki. Sessizlik konusunda da mekaniklerin her halükarda biraz ses çıkardığı biliyorum. O kadar ses önemli değil bence. Blue switch vesaireden uzak duracağım sadece çünkü bilgisayarı geceleri de kullanıyorum ve yan odaya ses gitmesini istemiyorum.

Edit: Gamepower, rampage gibi markalarda çok fazla şikayet olduğu için düşünmüyorum.
Şu da hoş gibi ama mekanik değil yine.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı