400 TL sistem yükseltme

LioNesS27Tr

Hectopat
Selam arkadaşlar benim 400 TL'lik pir PC m var bunu upgrade yapmalıyım bu upgrade de güncel oyunları düşük veya orta grafik de açabilecek bir sistem parçaları veya sistem önerebilir misiniz şu anki sistemim bu.
Anakart: ECS 945GCT-M. 2-1333.
İşlemci: Intel Core 2.4 GHz.
RAM: 2+1 values RAM.
PSU: Casper 250 Watt.
HDD: Seagate 160 GB 7200 RPM ve CD giriş yeri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar benim 400 TL'lik pir PC m var bunu upgrade yapmalıyım bu upgrade de güncel oyunları düşük veya orta grafik de açabilecek bir sistem parçaları veya sistem önerebilir misiniz şu anki sistemim bu.
Anakart: ECS 945GCT-M. 2-1333.
İşlemci: Intel Core 2.4 GHz.
RAM: 2+1 values RAM.
PSU: Casper 250 Watt.
HDD: Seagate 160 GB 7200 RPM ve CD giriş yeri var.
SSD, RAM ve Ekran kartı almanızı öneririm. İşlemcinizin tam modeli nedir ?

SSD, RAM ve Ekran kartı almanızı öneririm. İşlemcinizin tam modeli nedir ?
işlemci intel core 2 duo ve elimde birtane petium 5200 var çalışıyormu çalışmıyor mu bilmiyorum bi kaç kez denedim ama yine de atmadım o işlemciyi bütcem pek iyi değil sadece ekran kartı ve işlemci ram alabilirim dediğim gibi.

işlemci intel core 2 duo ve elimde birtane petium 5200 var çalışıyormu çalışmıyor mu bilmiyorum bi kaç kez denedim ama yine de atmadım o işlemciyi bütcem pek iyi değil sadece ekran kartı ve işlemci ram alabilirim dediğim gibi.
Anakart soketi ve modeli nedir ?

Galiba harici ekran kartınız yok uygun fiyata bir ekran kartı istiyorsanız 2. El rx 480 bakabilirsiniz 650 liraya eminim bulursunuz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı