400 TL Termal macun önerisi

Çok rahat yeterli 5600 için o soğutucu zaten X127 ile bir farkı da yok 4 bakır boru ve 12cm fan fazla para vermeye gerek yok.
Her fan da ayni degil hocam orasi ayri konu tabii. Eger kuponla 300'e dusuyorsa ben de almayi dusunecegim.

@kwabs Hepsiburada'da yeni hesap acip SELAM100 veya SEPETTE100 koduyla 100TL indirim oluyordu sanirim. Bir bakin 300TL'ye cok iyi.

Her fan da ayni degil hocam orasi ayri konu tabii. Eger kuponla 300'e dusuyorsa ben de almayi dusunecegim.

@kwabs Hepsiburada'da yeni hesap acip SELAM100 veya SEPETTE100 koduyla 100TL indirim oluyordu sanirim. Bir bakin 300TL'ye cok iyi.
Hocam genel olarak aynı fanları kullanıyorlar zaten 1500rpm'i geçmiyorlar ve Cfm değeri olarak da aynılardır büyük ihtimal o da max 2 3 derece etki ediyor :)

Sepette 388TL diyor. 288TL bile olabilir. Eger 100TL indirim oluyorsa dedigim gibi bana da soyler misiniz?
Yanında macun geliyor bu arada fakat kalitesi hakkında fikrim yok.

Sepette 388TL diyor. 288TL bile olabilir. Eger 100TL indirim oluyorsa dedigim gibi bana da soyler misiniz?
Ekran görüntüsü 2024-07-17 204506.png

Macun kesin geliyor dimi? Bide ona masraf çıkmasın ona göre alıcam şimdi. @pawEn 288 TL oluyor SELAM100 kodu ile.

Geçtim siparişi umarım montajı zorlamaz yorumlarda montajı zor demişler.
Hocam ben de zorlandım başta montajda şöyle söyliyim:
Klipslerin bağlı olduğu metal kısım var fotoda da görürsünüz orası esniyor, bir klipsi taktığınızda diğer tarafı klipsin bağlı olduğu metal kısımdan esneterek takıcaksınız yerine. Geldiğinde yapamazsanız yeni konu açın yardımcı olayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı