400 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

Kendisini izledim kararsız kaldığım için konu açtım ayrıca 10 gün içinde zam gelmeside kararsız kalmama etken oldu.
İhtiyaçlarınıza göre bir liste yapıp eleme yapabilirsiniz ayrıca kararsız kaldığınız konular için yorumlarda sorabilirsiniz, çoğu mesaja dönüyor.

İhtiyaçlarınıza göre bir liste yapıp eleme yapabilirsiniz ayrıca kararsız kaldığınız konular için yorumlarda sorabilirsiniz, çoğu mesaja dönüyor.

TaoTronics SoundLiberty 95 almayı düşünüyorum Realme ile arasında kaldım. Fakat daha çok hoşuma gittiği için TaoTronics SoundLiberty 95 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fikir mi?

TaoTronics SoundLiberty 95 almayı düşünüyorum Realme ile arasında kaldım. Fakat daha çok hoşuma gittiği için TaoTronics SoundLiberty 95 almayı düşünüyorum sizce iyi bir fikir mi?
Realme silikonlu ve bu yüzden pasif gürültü engellemesi var. SoundLiberty silikonsuz ancak sürücüsü 13mm. Realme' nin sürücüsü 10mm.

Biraz geç olacak ama Anker Soundcore R50i almış bulunmaktayım tavsiye ederim.

Hocam biraz zaman geçti üstünden kullanıcı deneyiminiz nasıl hala alınır diyor musunuz, AirPods kulakları aratıyor mu veya kulağı rahatsız edebilecek, kolay düşebilecek yapısı var mı? Aktif gürültü engelleme yok sanki o kulaklıkta,

Memnunum AirPods ile arasındaki farkı bilmiyorum hiç AirPods kullanmadım ayrıca rahatsız etmiyor ve kolay kolayda düşmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…