400 TL'ye fare önerisi

Bütçe
400

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  

Kullanıyorum ve memnunum. Bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum ancak aşırı memnunum. Kuponla birlikte 350 TL'ye almıştım.

Bütçeniz çıkarsa Ss prime öneririm. Yok, bütçem bu kadar çıkmaz diyorsan bunu alabilirsin.

Yine de Ss Prime linkini bırakayım.

Bu veya M808 bütçenize göre.

İkiside pixart 3327 kullanıyor tek farkları M808 200 IPS M300s 220 IPS ve M300s 57 gram M808 83 gramdı galiba.

M808 daha şık duruyor. M808 de hani gövdede delikler var ya oradan toz falan kapmaz mı?
Toz kapar mı bilmiyorum ancak ben delikli bir fare arıyordum. Bu fiyata bulamayınca M300S aldım.

Ayrıca şıklığa göre fare alınmaz. Şahsen ben Omron switch mouse kullandığım için Huano switch fareler hakkında yorum yapamayacağım. Kullanmadığım ürün hakkında yorum yapamayacağım için size M300S önerisinde bulundum. Dilerseniz Redragon M808'de alabilirsiniz. O da önerilmiş.

Ürün kötü çıkarsa sorumlusu ben değilim.

Kullanıyorum ve memnunum. Bu fiyata daha iyisi var mı bilmiyorum ancak aşırı memnunum. Kuponla birlikte 350 TL'ye almıştım.

Bütçeniz çıkarsa SS Prime öneririm. Yok, bütçem bu kadar çıkmaz diyorsan bunu alabilirsin.

Yine de SS Prime linkini bırakayım.

M300s alıyorum karar verdim. N11 de kupon nasıl geliyor?

Mouse pad imde olmadı mesela iade edebiliyor muyum? N11'den hiç alışveriş yapmadım da.

M300s alıyorum karar verdim. N11 de kupon nasıl geliyor?
Bende halihazırda kupon vardı. Nasıl geliyor bilmiyorum. Son olarak, bazı arkadaşlar M808 daha da alınabilir bir mouse demiş.

Örneğin; Lenovo Legion M300s alınır mı?

İsterseniz M808 tercih edin. Kullanmadığım için yorum yapabiliyorum ancak kullanan arkadaşlar da yorum yapmış.

@Marix

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı