400 TL'ye İkinci El K70 LUX Alınır Mı?

K70 Mk.2 vs K70 LUX RGB

• 2. El 400 TL K70 LUX RGB Kaçırma

Oy: 1 33,3%
  • Sıfır K70 LUX İndirime Girmesini Bekle

Oy: 2 66,7%

• Oy verenlerin toplamı
    3

zBatuhan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
K70 Mk.2 alacaktım, 1 hafta önce 650 TL'lik fiyatıyla Gameekstra'da tükendi. Araştırmam sonucu oturduğum semtte ikinci el bir K70 LUX RGB satan buldum. Dediğine göre ürün temiz kutusu ve vakumlu halde yedek tuşları bulunuyor. K70 Mk.2 şuan 730 TL bandında. Karne indirimini bekleyip 600 650 civarı düşerse -ki düşme kesinliği yok- onu mu tercih edeyim yoksa 2.el ürünü mü tercih edeyim?

Kolay kolay indirime düşmez diye düşünüyorum, yerinde olsam eğer hala uzun garantisi varsa 2.el tercih ederdim.

Kolay kolay indirime düşmez diye düşünüyorum, yerinde olsam eğer hala uzun garantisi varsa 2.el tercih ederdim.
Teşekkür ederim. Nasıl kaçırdım o 650Tl'lik fiyatı ya
2017 kasımda almış ürünü. Garantisinin bitmesine 5 ay var. Sizce pazarlık yapıp 350tl ye almaya çalışmalı mıyım? Yoksa direkt salmalı mıyım? Son fiyat yazmış garantisini bahane ederek şansımı denemeli miyim? 350tl ye bayağı iyi olur gibime geliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı