Açılışa özel indirimde hocam, geçende güzel bir monitor çok uygun fiyata satılıyordu stok bitti.Zaten mouseun normal fiyatı 270 lira öyle çok şaşırılacak bir indirim yok.Bu nasıl 200 TL ya dolandırıcı olabilir mi?
Açılışa özel indirimde hocam, geçende güzel bir monitor çok uygun fiyata satılıyordu stok bitti.Zaten mouseun normal fiyatı 270 lira öyle çok şaşırılacak bir indirim yok.Bu nasıl 200 TL ya dolandırıcı olabilir mi?
Hocam bu farenin DeathAdder V2 Mini ile arasında ne fark var boyut dışında?
Açılışa özel indirimde hocam, geçende güzel bir monitor çok uygun fiyata satılıyordu stok bitti. Zaten farenin normal fiyatı 270 lira öyle çok şaşırılacak bir indirim yok.
DeathAdder V2 Mini çok daha iyi.
Bence gayet şaşırılacak bir indirim. Son 2 aydır 240 altına düşmedi hiç.
Viper Mini varken alınmaz.HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor kullandım ve Valorant'ta iyi.
HyperX Pulsefire Core RGB Mouse HX-MC004B Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor kullandım ve Valorant'ta iyi.
Viper Mini varken alınmaz.
İndirimdeyken mini alın düşünmeyin.Viper Mini mi Rival 3 mü aşırı arada kaldım şu an alacağım birini ama bilemiyorum.
Hocam bu farenin DeathAdder V2 Mini ile arasında ne fark var boyut dışında?
Viper Mini mi Rival 3 mü aşırı arada kaldım şu an alacağım birini ama bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.