400 TL'ye Klavye ve Mouse Tavsiyesi

The Hunter

Decapat
Yer
Antalya
Dostlar, fiyatı maksimum 400 TL olacak şekilde; klavyesi mekanik olmak zorunda değil, faresinde ise mümkünse 4 veya daha fazla makro tuşu bulunan bir tavsiyeniz var mıdır? Yeni alacağım bilgisayarda kullanacak doğru düzgün bir klavye ve farem yok.

Bu ikiliden memnunum, tavsiye de ederim. DPI değiştirme tuşunu da makro olarak atayabiliyorsun, 3 makro yeter diyorsan alabilirsin. Daha çok makro tuşu için Logitech G300S fareye bakabilirsin.
Zaten G300S kullanıyorum o yüzden 4 makro olmasını isterdim. Artık fareyi nasıl bir duruma soktuysam sağ ve sol tıklama işlemlerini makro tuşlarına atamak zorunda kaldım. Düzgün ve konforlu bir fare bulamazsam aynı fareden alabilirim. Öte yandan bu 300 liralık bir klavye bütçesini de sağlar. Daha farklı tavsiyeleriniz varsa hepsine açığım.

Klavye'nin etkili bir ekipman olduğunu düşünmüyorum özellikle FPS oyunlarında o yüzden bütçenin çok ufak kısmını ona ayır. Mouse olarak ise g502, g402 veya zowie FK-1 almanı öneririm. Zowie'yi ön planda tut eğer FPS oyuncusuysa çünkü aşırı hafif bir mouse.

Farede kararımı verdim klavye için herhangi bir önerin var mı? Mekanik olması daha önce belirttiğim gibi şart değil. Konforlu olsa yeterli.

Farede kararımı verdim klavye için herhangi bir önerin var mı? Mekanik olması daha önce belirttiğim gibi şart değil. Konforlu olsa yeterli.
Konfor için bilek destekli klavye al, hiç fark etmez nası olduğu. Bir de koltuğun ve ekrana bakış açın önemli dik otur her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…