400 TL'ye Mekanik Klavye Önerileri

Olive0606

Megapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, bana 400 TL'yi çok geçmeyecek bir mekanik klavye önerebilir misiniz? Şu an kafamda G710+ var fakat daha iyi klavyeler olabileceğine inanıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar, bana 400 TL'yi çok geçmeyecek bir mekanik klavye önerebilir misiniz? Şu an kafamda G710+ var fakat daha iyi klavyeler olabileceğine inanıyorum. Teşekkürler.
Eski bir G710+ kullanıcısı olarak eğer klavyeyi daha fazla keyf almak için alacaksan kesinlikle Razer Blackwidow 2014 öneririm. Şuanda BW 2014 kullanıyorum ve çok memnunum.
Eğer yurtdışından ürün alma şansın varsa şuanda forumlarda dünyanın en sağlam ve en iyi oyuncu mekanik klavyesi olarak gösterilen Corsair Vengeance K70 RGB Red Switch öneririm.

Hocam birkaç sorum olacak bu klavye için:

İthalatçısı/teknik servisi kim (kötü firmaysa almayacağım çünkü)
Büyük enter'limi yoksa sadece yanında türkçe 2-3 tane keycap verip geçiştirmişler mi?
Led ışıkları kırmızı beyaz mı? (bazı videolarda mavi beyaz çünkü)

Güzel klavye, ben beğendim şahsen baya yakışılı
1- Teknik servisi hakkında bilgim yok ama teknik servise ihtiyaç duyacak bir ürüne benzemiyor
2- Enter tuşu büyük.
3- Led ışıkları kırmızı beyaz, belirli aralıklarla yanıp-söner şekilde ayarlayabiliyorsun, sadece W,A,S,D ve yön tuşlarını kırmızı diğer tuşları beyaz yapabiliyorsun.

Anladım hocam sağolun, teknik servisini yinede öğrenmem lazım, elektronik ürün sonuçta illaki sorun vb. birşey olur firma tarafından sıkıntı yaşamak istemiyorum.

Amazon'dan alma şansınız var mı?
Hayır maalesef amazondan satın alma gibi bir imkanım yok

Evet klavyeyi tamamen keyif için alıyorum oyun için değil fakat Razer klavyesine 500 lira verebilecek durumum yok zaten g710+ 380 TL ye almayı düşünüyorum öneriniz için çok teşekkür ederim

Merhaba. Eğer beklersen ThermalTake TT eSports Meka G UNIT incelemesini forumda paylaşmayı düşünüyorum. Eğer yarına kadar vaktin yoksa belirteyim; ilk izlenimlerim çok olumlu ve bence fiyatını hak ediyor. Yukarıda belirtmişsin ancak yine de fikrimi söylemiş olayım: Yurt dışından Tesoro Durandal bakabilirsiniz. G UNIT hediye edilmese almayı düşündüğüm klavyeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…