Eski bir G710+ kullanıcısı olarak eğer klavyeyi daha fazla keyf almak için alacaksan kesinlikle Razer Blackwidow 2014 öneririm. Şuanda BW 2014 kullanıyorum ve çok memnunum.Selamlar arkadaşlar, bana 400 TL'yi çok geçmeyecek bir mekanik klavye önerebilir misiniz? Şu an kafamda G710+ var fakat daha iyi klavyeler olabileceğine inanıyorum. Teşekkürler.
Geçen hafta arkadaşıma aldık, gayet memnun sıkıntısız kullanıyor;
Ozone Strike Pro Aydınlatmalı TÜRKÇE Mekanik Gaming Klavye (Cherry MX RED) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Güzel klavye, ben beğendim şahsen baya yakışılı
1- Teknik servisi hakkında bilgim yok ama teknik servise ihtiyaç duyacak bir ürüne benzemiyor
2- Enter tuşu büyük.
3- Led ışıkları kırmızı beyaz, belirli aralıklarla yanıp-söner şekilde ayarlayabiliyorsun, sadece W,A,S,D ve yön tuşlarını kırmızı diğer tuşları beyaz yapabiliyorsun.
Hayır maalesef amazondan satın alma gibi bir imkanım yokAmazon'dan alma şansınız var mı?
Evet klavyeyi tamamen keyif için alıyorum oyun için değil fakat Razer klavyesine 500 lira verebilecek durumum yok zaten g710+ 380 TL ye almayı düşünüyorum öneriniz için çok teşekkür ederimEski bir G710+ kullanıcısı olarak eğer klavyeyi daha fazla keyf almak için alacaksan kesinlikle Razer Blackwidow 2014 öneririm. Şuanda BW 2014 kullanıyorum ve çok memnunum.
Eğer yurtdışından ürün alma şansın varsa şuanda forumlarda dünyanın en sağlam ve en iyi oyuncu mekanik klavyesi olarak gösterilen Corsair Vengeance K70 RGB Red Switch öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.