400 TL'ye mouse önerisi

Hocam sabre ile arada büyük bir DPI farkı var eğer ki çok büyük fark var ise aralarında sabre alayım yoksa zaten Razer ile Rival 3 özellikleri aynı
DPI'ın bir etkisi yok sensör kalitesinde. IPS ve G değerleri önemli. Sabre Pro'nun DA V2 Mini'den iyi olduğu tek yer sensör. Onun dışında her şeyi daha kötü. Aradaki fark da hissedilecek bir fark değil. DA V2 Mini'nin sensörü gayet yeterli seviyede.

Şimdi fark ettim yurt dışıymış gelişi 600 TL'yi buluyor
Söylemiştim zaten. Sabre Pro alın.

Skatezleri kötü(sabre Pro'nun da öyle), kabloyu bulabildikleri en dandik kauçuk malzemeden yapmışlar, Click latency değeri kötü. Kafaya takan biriyseniz lod sorunu yaşarsınız. Click'ler aşırı cheap hissiyatı veriyor ki dediğim gibi mouse da şu anki fiyatını hak etmiyor. Sitelerinde belirttikleri 60 milyon tıklama ömrüne sahip olduğunu da düşünmüyorum bu Switch'lerin. SteelSeries ne ürün yapsa övülüyor zaten Türk milleti tarafından. Logitech vesaire de öyle. Markaya göre seçim yapmasak keşke.

Orası maalesef öyle. Skatezlerin değişmesi mümkün en azından. Ama şunu da kabul edeyim marka olana daha kolay ısınıyorum çünkü marka. Ama yeni çıkmış bir markaya aynı sıcaklıüı göstermiyorum da bu yavaş yavaş değişecek gibi SteelSeries Prime kullanıyorum alt kasadan ses geliyor her temasta ve garip bir şekilde ilk başta olmuyor. Büyük ihtimalle bir montaj hatası var. Garantiye göndereceğim en az 20gün iade etme şansım zaten yok.

Sabre açık ara önde ama iyi bir CPU istiyor 8K raporlama olayını sağlıklı yapabilmesi için.

Sabrenin sıkıntısı garip malzemesi. Hiç sağlam hissettirmemişti fare bana test ederken. Bu bütçede zaten illa bir şeyden vazgeçmek gerekiyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı