400 TL'ye mouse önerisi

Rampage değil diye birşey demedim. MSİ'ın standart mouseden tek farkı logo onuda biliyorum. Ben sensöre pek bakmıyorum bu bütçede genelde Asus tuf m3 ve g102 öneriyorum
G102'nin savunulacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum artık, M3 deseniz fiyatına göre çöp...
Ben de Xotran öneririm, fiyatına göre gayet iyi fare.

G102, Xotran'dan kötü. AM010 muadli bir optiği var.

Rival 3'te de LOD sorunu var.

İkisi de berbat anlayacağın kanka.

İki berbat fareyi öneriyorsun yani.
aga çok kararsız kaldım :/

Rampage harici başka mouse'ye geçince hissedersin aradaki farkı. Sensör farkı çok fark ettiriyor.
knk zaten artık rampage almam

3325'in 3327'den farkı yok ben 3325'ten 400IPS mouse geçtim çok da farkı hissetmedim. Anlayacağın bütçene göre 3325 al geç.
sende Xotran mı önerirsin

G102, Xotran'dan kötü. AM010 muadli bir optiği var.

Rival 3'te de LOD sorunu var.

İkisi de berbat anlayacağın kanka.

İki berbat fareyi öneriyorsun yani.
Ben olsam o ikisinden birini alırdım
Rampage harici başka mouse'ye geçince hissedersin aradaki farkı. Sensör farkı çok fark ettiriyor.
Bende r44 kullanıyorum 2 hafta önce geçici Deathadder v2 kullandım ergonomi harici pek fark göremedim

Ben olsam o ikisinden birini alırdım

Bende R44 kullanıyorum 2 hafta önce geçici DeathAdder V2 kullandım ergonomi harici pek fark göremedim

Arkadaşımda var Razer baya memnun ama bütçe baya sıkıntı

Bilmiyorum ama eğer 3327 sensör varsa sorun çıkmaz kolay kolay fakat markası güven verici değil. Bir de mouse tipi de sana uyması lazım tutuş ergonomi bunlarda önemli.
Xotran ın incelemelerine baktım elime küçük gelir ben biraz daha orta ya da büyük mouse okey

Bilmiyorum ama eğer 3327 sensör varsa sorun çıkmaz kolay kolay fakat markası güven verici değil. Bir de mouse tipi de sana uyması lazım tutuş ergonomi bunlarda önemli.
knk rampage in bi mousenu buldum
https://www.hepsiburada.com/rampage...burada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_camp
3327 sensör var içinde

Bu fiyata MSI mouse da var atmıştın yukarıda onu tercih etmen daha mantıklı olacaktır.

Çok sağ ol kanka son karar olarak MSI dedim Performax Xotran diye arkadaşlar kötülemeyin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı