400 TL'ye mouse önerisi

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Biraz araştırdım ve bu fareyi buldum yorumları gayet iyi ama önerileriniz varsa beklerim. Elim tam G300S'e uyuyordu, rekabetci, simülasyon, hikaye oyunları falan oynarım. Uzun yıllar boyunca kullanacağım bir sıkıntı çıkmazsa.

Merhaba. Biraz araştırdım ve bu fareyi buldum yorumları gayet iyi ama önerileriniz varsa beklerim. Elim tam G300S'e uyuyordu, rekabetci, simülasyon, hikaye oyunları falan oynarım. Uzun yıllar boyunca kullanacağım bir sıkıntı çıkmazsa.

Reyiz dünde açmıştınız buna benzer konu bende bu var elime uymadı sizinde benimki gibi 18.5 CM ise (orta parmaktan bileğe kadar) sizede uymayabilir ama küçükse bir bakın. Eğer öneri isterseniz bakabilirim.

Boyutu geçelim mouse oldukça iyi 400 Tlye göre.

Reis dün de açmıştınız buna benzer konu bende bu var elime uymadı sizinde benimki gibi 18.5 cm ise (orta parmaktan bileğe kadar) size de uymayabilir ama küçükse bir bakın. Eğer öneri isterseniz bakabilirim.

Boyutu geçelim mouse oldukça iyi 400 TL'ye göre.

Hocam hiç ölçmemiştim ölçeyim bir.

knk m

knk baktigin mouse guzel bence benim suan kullandigim mouse bu gayet memnunum
200 300 arsina var bu mouse

Reis dün de açmıştınız buna benzer konu bende bu var elime uymadı sizinde benimki gibi 18.5 cm ise (orta parmaktan bileğe kadar) size de uymayabilir ama küçükse bir bakın. Eğer öneri isterseniz bakabilirim.

Hocam orta parmaktan bileğe kadar 15-16 cm arası.

Kanka m

Kanka baktigin mouse guzel bence benim şu an kullandigim mouse bu gayet memnunum
200 300 arsina var bu mouse

Tuş ömrü çok az.

Eliniz küçükmüs eğer doğru ölçtuğunuzden eminseniz yeter o elinize.

Hocam tırnak tarafından ölçtüm tam bileğe kadar o aralıkta. Elim küçük'te parmaklarım uzun biraz.

Tuş ömrü çok az.

Hocam tırnak tarafından ölçtüm tam bileğe kadar o aralıkta. Elim küçük'te parmaklarım uzun biraz.
Şu sekilde ölçün işte hocam

Dosya Ekleri

• hand-1701979_960_720.jpg
    hand-1701979_960_720.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 20

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı