Dreamy Bull
Hectopat
- Makaleler
- 1
Elinde patlayanlarda var.Zaten böyle bir konu paylaşılmasaydı çöp diyebilmek için herhangi bir kanıt sunamazdın buraya. Eminim ki bu o konunun açıldığı tarihten öncesinde böyle bir PSU alınır mı diye bir soru sorulsaydı gönül rahatlığıyla alabilirsin diye ilk başta sen savunurdun
Zaten böyle bir konu paylaşılmasaydı çöp diyebilmek için herhangi bir kanıt sunamazdın buraya. Eminim ki bu o konunun açıldığı tarihten öncesinde böyle bir PSU alınır mı diye bir soru sorulsaydı gönül rahatlığıyla alabilirsin diye ilk başta sen savunurdun
@turkkomandosu Allah aşkına niye üzgün emoji attın
Ben hiçbir forum sitesinde bu güç kaynağıyla ilgili problem yaşayan birini görmedim. Yorumlarda okumadım. Zaten bu fiyat aralığında performans olarak iyi olduğu için bu önerimi sundum. İki katı fiyatıyla daha performanslı ürünler de mevcut.Elinde patlayanlarda var.
Ucuz demeyelim de fiyat performans bakımından işlevsel diyelim ona. Genel olarak çoğunluk memnun kalmış.Kardeşim Çöp PSU çöp. Sharkoon PSU üreten bir firma mı? Sadece o PSU var. Çünkü ucuz.
Aynen öyle, Sharkoon'un kendi sitesinden hiç göremiyoruz korumalarını, hangi ünite kullanıldığını de mi?Zaten böyle bir konu paylaşılmasaydı çöp diyebilmek için herhangi bir kanıt sunamazdın buraya. Eminim ki bu o konunun açıldığı tarihten öncesinde böyle bir PSU alınır mı diye bir soru sorulsaydı gönül rahatlığıyla alabilirsin diye ilk başta sen savunurdun
Valla mı? Alın size Linus Tech Tips'den bir kare.Yabancı forumlarda bahsi geçen en tehlikeli PSU listesine girdiğiyle ilgili kanıtı da paylaşır mısınız? Yabancı forum diye bu forumdan daha güvenilir değil ya.
Hocam güç kaynakları için yapılmış bildiğiniz güvenilir bir "tier list" var mıdır? Böyle bir şeye ihtiyacım var.
Ben hiçbir forum sitesinde bu güç kaynağıyla ilgili problem yaşayan birini görmedim. Yorumlarda okumadım. Zaten bu fiyat aralığında performans olarak iyi olduğu için bu önerimi sundum. İki katı fiyatıyla daha performanslı ürünler de mevcut.
Hâla yorumlara bakarak alan kaldı mı yav?
577 kişi almış kullanmış beğenmiş çöp yazarak ne amaçlıyorsun ki? Gerçek olan bir şey var ortada o da insanlar memnun kalmış.
Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.Keşke tek kaynak olsa seni cahil.
[Rehber] Sharkoon SHP650 v2 Neden Alınmamalıdır?
Öncelikle merhaba, diğer forumlarda bu ürün bir süredir önerilmiyor. Fakat burada hâlâ önerildiğini görüyorum. Neden alınmaması gerektiğinden kısaca size bahsetmek istedim. PSU’lar hakkında genel olarak temel bir bilgiye sahibim, yanlış bir şey söylediğimi gören olursa; belirtirseniz sevinirim...forum.shiftdelete.net
Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli?
Merhaba arkadaşlar, bu konuda sizlere Sharkoon SHP V2 modeli neden tercih edilmemeli, bunu anlatmaya çalışacağım. Böyle bir konuyu açmamın sebebi Sosyal'de dolaşırken gün içinde en az 2-3 kez bu PSU ile bir toplama veya "alınır mı?" adı altında konu görmem. Konuda önce sebeplerini anlatıp...www.technopat.net
Rehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
Sharkoon 650Watt 80Plus güç kaynagı patladı
Merhaba gece 2'de uyuyordum PC calısmıyordu yagmur yagıyordu, dısarda bizim apartmadaki elektrik odasında bizim şartel yanmıs tabii bunu sabah ogrendim. Uyuyorken Sharkoon 650Watt 80Plus guc kaynagım bir anda patladı garantiye yollayacağım. Sizce alırlar mı? 2sene garanti var konustum adamlarla...www.technopat.net
Zotac Gaming GTX 1660 Ekran kartı yandı şunu da tut.
Kardeşim zorlama şansını yeni katılmışsın zaten. @RPM Gel bir el at.Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.
6 tane zar zor araştırarak bulduğun kaynak mı yoksa alıcıların gözünden bu PSU'nun değeri mi bırakalım PSU alacak arkadaş karar versin. Bu arada hakaretinden dolayı gerekli şikayetimi de yaptım bilgin olsun.Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Zar zoru şaka amaçlı mı söylediniz? Hadi sizi internette araştırma yapmaya davet edeyim. SHP650W rezilliği'ne benzer şeyler yazarsanız kocaman bir sayfa karşınıza gelir, çok da zor değil. Kullanıcılar pasiftir, onların bu korumalara baktığını mı sandınız? İç üniteye mi baktığını sandınız? Onlar sadece ucuz fiyata en azından bir şey aldık diye sevinip, güzel yorum yapan insanlardır.Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.
6 tane zar zor araştırarak bulduğun kaynak mı yoksa alıcıların gözünden bu PSU'nun değeri mi bırakalım PSU alacak arkadaş karar versin. Bu arada hakaretinden dolayı gerekli şikayetimi de yaptım bilgin olsun.Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com