400 TL'ye PSU önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten böyle bir konu paylaşılmasaydı çöp diyebilmek için herhangi bir kanıt sunamazdın buraya. Eminim ki bu o konunun açıldığı tarihten öncesinde böyle bir PSU alınır mı diye bir soru sorulsaydı gönül rahatlığıyla alabilirsin diye ilk başta sen savunurdun :)
Elinde patlayanlarda var.

Zaten böyle bir konu paylaşılmasaydı çöp diyebilmek için herhangi bir kanıt sunamazdın buraya. Eminim ki bu o konunun açıldığı tarihten öncesinde böyle bir PSU alınır mı diye bir soru sorulsaydı gönül rahatlığıyla alabilirsin diye ilk başta sen savunurdun :)

Kardeşim Çöp PSU çöp. Sharkoon PSU üreten bir firma mı? Sadece o PSU var. Çünkü ucuz.

Elinde patlayanlarda var.
Ben hiçbir forum sitesinde bu güç kaynağıyla ilgili problem yaşayan birini görmedim. Yorumlarda okumadım. Zaten bu fiyat aralığında performans olarak iyi olduğu için bu önerimi sundum. İki katı fiyatıyla daha performanslı ürünler de mevcut.
Kardeşim Çöp PSU çöp. Sharkoon PSU üreten bir firma mı? Sadece o PSU var. Çünkü ucuz.
Ucuz demeyelim de fiyat performans bakımından işlevsel diyelim ona. Genel olarak çoğunluk memnun kalmış.

Aynen öyle, Sharkoon'un kendi sitesinden hiç göremiyoruz korumalarını, hangi ünite kullanıldığını de mi?
Yabancı forumlarda bahsi geçen en tehlikeli PSU listesine girdiğiyle ilgili kanıtı da paylaşır mısınız? Yabancı forum diye bu forumdan daha güvenilir değil ya.
Valla mı? Alın size Linus Tech Tips'den bir kare.

1617705339073.png

Göremezsiniz diye kocaman bir ok çizdim.
Hocam güç kaynakları için yapılmış bildiğiniz güvenilir bir "tier list" var mıdır? Böyle bir şeye ihtiyacım var.

Ben hiçbir forum sitesinde bu güç kaynağıyla ilgili problem yaşayan birini görmedim. Yorumlarda okumadım. Zaten bu fiyat aralığında performans olarak iyi olduğu için bu önerimi sundum. İki katı fiyatıyla daha performanslı ürünler de mevcut.

Keşke tek kaynak olsa.

Zotac Gaming GTX 1660 Ekran kartı yandı şunu da tut.

Keşke tek kaynak olsa seni cahil.

Zotac Gaming GTX 1660 Ekran kartı yandı şunu da tut.
Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.

6 tane zar zor araştırarak bulduğun kaynak mı yoksa alıcıların gözünden bu PSU'nun değeri mi bırakalım PSU alacak arkadaş karar versin. Bu arada hakaretinden dolayı gerekli şikayetimi de yaptım bilgin olsun.
Hiçbir üründe yoktur binde bin başarı oranı. İllaki aradan tek tük çürük yumurta çıkacaktır. Başta da dediğim gibi önemli olan bunun sayısı.

Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.

6 tane zar zor araştırarak bulduğun kaynak mı yoksa alıcıların gözünden bu PSU'nun değeri mi bırakalım PSU alacak arkadaş karar versin. Bu arada hakaretinden dolayı gerekli şikayetimi de yaptım bilgin olsun.
Kardeşim zorlama şansını yeni katılmışsın zaten. @RPM Gel bir el at.

Zar zoru şaka amaçlı mı söylediniz? Hadi sizi internette araştırma yapmaya davet edeyim. SHP650W rezilliği'ne benzer şeyler yazarsanız kocaman bir sayfa karşınıza gelir, çok da zor değil. Kullanıcılar pasiftir, onların bu korumalara baktığını mı sandınız? İç üniteye mi baktığını sandınız? Onlar sadece ucuz fiyata en azından bir şey aldık diye sevinip, güzel yorum yapan insanlardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı