400 TL'ye PSU önerisi

Bütçe
400
RAM
8 GB
İşlemci
i5 4570
400 TL'ye ikinici el bir PSU almayı düşünüyorum. Bana hangi markanın, hangi modellerini önerirsiniz? 2 yıldan fazla kullanılan PSU almak mantıklı mı? Bu bütçeye göre iyi markaların (FSP-Corsair) hangi modellerini önerirsiniz? 550W bana yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el PSU alınabilir tabii, ama nasıl bir sistemde ne kadar kullanıldığı önemli. İkinci el PSU fiyatları da enteresan, üstünkörü bir baktım da şu ilan işinize yarayabilir;

800 TL'yi Sharkoon SHP'ye vermekten kat kat daha iyidir ki o SHP'nin ikinci eline bile 450 TL istemişler ilginç.

Teşekkür ederim hocam, bir süre bakıp ucuz fiyat olduğunda alacağım. Bana hangi iyi markaların hangi modellerini önerirsiniz ? Corsair için attığınız CX modellerine mi bakayım ? FSP için hangi modellere bakmamı önerirsiniz ?

Bulabilirseniz, FSP için HV Pro, Raider II, Dagger Pro, Hexa 85+ vb. olabilir. Corsair'de CV650, CX-F, CX-M, GS Bronze bakılabilir. Ek olarak Zalman GVII Gigamax da belki bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…