400 TL'ye PSU önerisi

Bütçe
400
RAM
8 GB
İşlemci
i5 4570
400 TL'ye ikinici el bir PSU almayı düşünüyorum. Bana hangi markanın, hangi modellerini önerirsiniz? 2 yıldan fazla kullanılan PSU almak mantıklı mı? Bu bütçeye göre iyi markaların (FSP-Corsair) hangi modellerini önerirsiniz? 550W bana yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el PSU alınabilir tabii, ama nasıl bir sistemde ne kadar kullanıldığı önemli. İkinci el PSU fiyatları da enteresan, üstünkörü bir baktım da şu ilan işinize yarayabilir;

800 TL'yi Sharkoon SHP'ye vermekten kat kat daha iyidir ki o SHP'nin ikinci eline bile 450 TL istemişler ilginç.

İkinci el PSU alınabilir tabii, ama nasıl bir sistemde ne kadar kullanıldığı önemli. İkinci el PSU fiyatları da enteresan, üstünkörü bir baktım da şu ilan işinize yarayabilir;

800 TL'yi Sharkoon SHP'ye vermekten kat kat daha iyidir ki o SHP'nin ikinci eline bile 450 TL istemişler ilginç.
Teşekkür ederim hocam, bir süre bakıp ucuz fiyat olduğunda alacağım. Bana hangi iyi markaların hangi modellerini önerirsiniz ? Corsair için attığınız CX modellerine mi bakayım ? FSP için hangi modellere bakmamı önerirsiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı