R6 RGB Plus Blue Switch kullamıyorum oldukça memnunum. Gamepower'dan sonra R6 ilaç gibiydi tabii kişisel görüş değişebilir.
Tuşlarında bir süre sonra boşluk oluşuyordu diye hatırlıyorum.
R6 RGB Plus Blue Switch kullamıyorum oldukça memnunum. Gamepower'dan sonra R6 ilaç gibiydi tabii kişisel görüş değişebilir.
4 yıldır kullanıyorum. lol oynadığım zamanlar klavyeyi yumrukladığım için şimdi basmamaya başladı. blue switch olduğu için de sesindn bıktım artık red switch arıyorum.Ben hydra r6 rgb öneririm. Sizi mutsuz etmez.
belli bi süre sonra gerçekten çok rahatsız ediyor özellikle ailenle yaşıyorsan salona kadar gidiyor sesi bende keşke red switch alsaydım diyorum4 yıldır kullanıyorum. lol oynadığım zamanlar klavyeyi yumrukladığım için şimdi basmamaya başladı. blue switch olduğu için de sesindn bıktım artık red switch arıyorum.
Güzele benziyor ama tuşların çok bitişik olduğundan şikayet edenler vardı. Ama zamanla alışılır bence.Bu klavye olur mu? Red Switch, bilek desteği var, Türkçe Q, numpad var, 399TL ve Philps'in bir mekanik klavyesi.
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu klavye olur mu? Red Switch, bilek desteği var, Türkçe Q, numpad var, 399TL ve Philps'in bir mekanik klavyesi.
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Philips Spk8614 Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye Rainbow Türkçe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güzele benziyor ama tuşların çok bitişik olduğundan şikayet edenler vardı. Ama zamanla alışılır bence.
Philips'in olduğuna emin misin?Bu klavye olur mu? Red Switch, bilek desteği var, Türkçe Q, numpad var, 399TL ve Philps'in bir mekanik klavyesi.
AliExpress sever birisi olarak klavye AliExpress'ten alınacak en son üründür hiç kaliteli ürün bulunmuyor maalesef, birde arkadaş kırmızı switch istemiş bu üründe bulunmuyor.Philips'in olduğuna emin misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.