Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Bilgisayar da kaç saat vakit geçiriyorsunuz? Compact olabilir mi, RGB olmalı mı? Türkçe mi olmalı? Tuşları 2-3 sene sonra silinmesi sorun olur mu? Makro istiyor musunuz? Yazılım olmalı mı, bilek desteği olmalı mı?
Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Bilgisayar da kaç saat vakit geçiriyorsunuz? Compact olabilir mi, RGB olmalı mı? Türkçe mi olmalı? Tuşları 2-3 sene sonra silinmesi sorun olur mu? Makro istiyor musunuz? Yazılım olmalı mı, bilek desteği olmalı mı?
Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar. Bilgisayarda en az 8 saat en fazla 15 saat vakit geçiriyorum. Compact ne demek bilmiyorum. RGB zorunlu değil. Türkçe olmalı İngilizce klavye hiç kullanmadım. Tuşları 2-3 sene sonra silinse sorun olmaz ama 1 yıl sonra silinirse olmaz. Makro istemiyorum. Yazılım gerek yok. Bilek desteği gerek yok. Birde kendim ekleyeyim, klavye tam boyut olmalı. Yani numpad ve F1, F2 falan bu tuşlar olmalı.