400 TL'yi çok geçmeyecek şekilde red switch mekanik klavye var mıdır?
Motospeed olanı sevmedim. Xiaomi olan ile Trust olandan hangisi iyidir?Var tabii ki.
Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr
Trust C26Gxt 890 Cada Rgb Klavye-Tr en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.idefix.com
Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Xiaomi MIIIW Oyun Klavyesi (İthalatçı Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt Fiyatı
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam Xiaomi olan vergiler + kargo ile birlikte 490₺ oluyor.Motospeed olanı sevmedim. Xiaomi olan ile Trust olandan hangisi iyidir?
Hocam Xiaomi olan vergiler + kargo ile birlikte 490₺ oluyor.
Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar. Bilgisayarda en az 8 saat en fazla 15 saat vakit geçiriyorum. Compact ne demek bilmiyorum. RGB zorunlu değil. Türkçe olmalı İngilizce klavye hiç kullanmadım. Tuşları 2-3 sene sonra silinse sorun olmaz ama 1 yıl sonra silinirse olmaz. Makro istemiyorum. Yazılım gerek yok. Bilek desteği gerek yok. Birde kendim ekleyeyim, klavye tam boyut olmalı. Yani numpad ve F1, F2 falan bu tuşlar olmalı.Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Bilgisayar da kaç saat vakit geçiriyorsunuz? Compact olabilir mi, RGB olmalı mı? Türkçe mi olmalı? Tuşları 2-3 sene sonra silinmesi sorun olur mu? Makro istiyor musunuz? Yazılım olmalı mı, bilek desteği olmalı mı?
Bu klavye hakkında da hiçbir yerde bir bilgi yok. Aslında iyi bir klavyeye benziyor.Buyurun, bunu tavsiye ederim. HP Pavilion Red Switch Mekanik Gamer Oyuncu Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.