400 TL'ye tablet tavsiyesi

Touchwiz in nesini sevmiyorsunuz ? Düşük donanımlı S3 Mini, S4 Mini, S2, Note 1, Ace gibi cihazları kullanıp "Telefonum kasıyooğ" diyorsunuz. Bırak ta Android telefon 3 sene sonra kassın. Sırf touchwiz ve destek için Samsung alacağım.

Sorun touchwiz'de değil zaten sorun kullandığı ramde

aslında o saymış olduğun telefonlar arayüzde pek aşırı sıkıntı yapmıyor, sadece orta sınıftaki telefonları ne yazık ki kasıyor bunun birini örnek olarak Ace 2'dir daha önce kullanmıştım önceden 2.3.6 sürümü kullanıyordu ve 4.1.2 güncellemesinden sonra kasma ve siyah bir ekran geliyordu.

Samsung Galaxy Note 1/2/3/4 serisi güzeldir ve samsung'un S serisinden bile iyi donanıma sahip.

Yok zaten ben düsük donanımlı ciihaz için demek istemedim bunları. amiral gemileri için bahsettim zaten. Samsungunda alt ve orta sınıf cihazınıda kullanmadım. Zaten olayda onda değil adam 3 gb ram koyuyor 2 gb ramlik cihazla aynı boş ram kalıyor. Sıkıntıda burda çıkıyor sistem yavaşlıyor kısa bir süre sonra. S5 çıktı adamlar hala şu yazılım işini tam hallemediler. Koskoca firma bu işi bilmiyormu yoksa milletimi keklemeye çalışıyor?

Zaten bende Samsung'un S serisini sevmiyorum. S5 fiyatına bal gibi Z2'mi, G3'ümü kullanırım. Ama Note serisini hiçbir şeye değişmem (3-4).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…