yeni 360° dönebilen bilgisayar masaüstü standı, dikey ve yatay düzen i̇çin güçlü destekli siyah monitör tutucu ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.
yeni 360° dönebilen bilgisayar masaüstü standı, dikey ve yatay düzen i̇çin güçlü destekli siyah monitör tutucu ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.
Sanırsam amortisörlü değil, biraz daha manuel ayarlanıyor yükseklik ama 2 kollusu 600 lira tüm vergilerle 1K altına gelir yine fiyatı gerçekten iyiymiş.
Sanırsam amortisörlü değil, biraz daha manuel ayarlanıyor yükseklik ama 2 kollusu 600 lira tüm vergilerle 1K altına gelir yine fiyatı gerçekten iyiymiş.
MX400 kullanıyorum 2 yıldır çok ucuz bir klonu gibi duruyor. Ama 2'li demir profil tutucular bile 2K civarı TR'de değerlendirilebilir. Teklisi bence de alınmaz.
İkili için fiyatı iyiymiş markası neydi acaba? Bu ürünün de ikili fiyatı iyi. Daha yeni SSD siparişi geçtim 650 liralık ürün vergisiyle 1050TL(bir tane 512 GB de devlete aldım) oldu. Bu ürün muhtemelen 900 lira civarı tutar.