400 TL'ye Temu'dan monitör standı alınır mı?

mstvvo

Hectopat
Daha fazla  
Karşıma çıktı markası belirsiz ama güzel duruyor fiyatı da uygun alınır mı sizce? Ve tip 1 tek kollu olan mı?

Karşıma çıktı markası belirsiz ama güzel duruyor fiyatı da uygun alınır mı sizce? Ve tip 1 tek kollu olan mı?

Tip 1 tek kollu olan evet. Ben olsam iyice ucuzlamışken TR de NB F80 alırdım.

Sanırsam amortisörlü değil, biraz daha manuel ayarlanıyor yükseklik ama 2 kollusu 600 lira tüm vergilerle 1K altına gelir yine fiyatı gerçekten iyiymiş.
Ben plastiğe benzettim ana gövdenin bazı kısımlarını, pahalı veya ağor monitör takmazdım buna. 24 inch olabilir.

Dark VM102 17"-32" Monitör Destekli Yaylı Monitör Kolu (DK-AC-VM102) - TV / Monitör Kolu - Aksesuar | Teknobiyotik bunu alabilirsin baya sağlam ürün bende çift kollusu var.

Alınır, Ama geç gelir.

Yok ya Teknobiyotik'te 2'li kol 1400 liraydı en son stoku bitmiş, yoksa direk önerirdim onu çok iyi kol ve çok ucuz.

İkili için fiyatı iyiymiş markası neydi acaba? Bu ürünün de ikili fiyatı iyi. Daha yeni SSD siparişi geçtim 650 liralık ürün vergisiyle 1050TL(bir tane 512 GB de devlete aldım:D) oldu. Bu ürün muhtemelen 900 lira civarı tutar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı