400 TL'ye yaz indirimlerinde harcamak mı yoksa Starfield veya başka oyunlara ön sipariş yapmak mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Daha fazla  
400TL param vardı daha önce Cyberpunk DLC almıştım şimdi iade ettim. Sizce bu parayı yaz indirilimlerinde mi harcayayım yoksa paramı biriktirip Starfield, stalker, Silent Hill 2 gibi oyunlara ön sipariş mi yapayım? Ya da Cyberpunk DLC iade etmek mantıksız mıydı? Fikirleriniz nelerdir?

Bu arada eğer yaz indirimlerinde harca derseniz Steam hesabım burada.

400TL param vardı daha önce Cyberpunk DLC almıştım şimdi iade ettim. Sizce bu parayı yaz indirilimlerinde mi harcayayım yoksa paramı biriktirip Starfield, stalker, Silent Hill 2 gibi oyunlara ön sipariş mi yapayım? Ya da Cyberpunk DLC iade etmek mantıksız mıydı? Fikirleriniz nelerdir?

Gamepass + yaz indirimleri.

Ne tarz oyunlar seviyorsunuz. Öneri yapayım.

Hocam Souls severim, Hikyeli oyun çok severim. 2D oyunları pek sevmem. Hatta bu yaz indirimlerinde aldığım oyunları da söyleyeyim. FF7 Remake, FF15, Marvel Spider-Man, Uncharted 4, Undertale, Stardew Valley, Her Story.

Phantom Liberty'yi neden iade ettiniz ki ?

Hocam hesabınızı inceledim. Detroit ve Uncharted oyunları nasıl beğendiniz mi?

Hocam DLC için 400TL vermek yerine o paraya başka Triple A ya da O seviyeye yakın oyun alırım diye düşündüm. Yanlış mı düşünüyorum?
Açıkçası bu DLC konusunda epey ümitliyim. Kaliteli bir iş çıkarırlarsa bazı AAA oyunlardan daha iyi deneyim sunabilir diye düşünüyorum. Maalesef CP2077'nin sorunlu çıkışı yüzünden bu DLC de sorunlu çıkacakmış gibi bir algı var. Eğer Cyberpunk 2077'yi sevmediysen tavsiye etmem ama DLC'nin vadettiği şeyler güzel gözüküyor. Zaten kütüphanenizde olmayan güzel AAA oyun pek kalmamış gibi gözüküyor.

Şimdi gördüm, Starfield'ı ön sipariş vermek gibi bir niyetiniz varsa o zaman Phantom Liberty'i iade edip o parayı Starfield'a harcamak da mantıklı bir karar olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı