400 Watt Güç kaynağı R7 265 Ekran Kartını Çalıştırır mı?

Cevdet3535

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim;
  • E6300 İşlemci
  • 4 gb ram
  • G31 anakart
  • Asus 12V outpot 335W Psu

Son düzenleyen: Moderatör:
Foxconn anakart. Teşekkürler cevap için PSU yeni almıştım, yeni bir tane daha alıcam.

O zaman baştan sistem kurucam. Alıp ilk deniyecem, çalışırsa bir müddet kullanıcam. Çalışmadığı takdirde sistem alıcam. Teşekkürler cevaplarınız için.

@Cevdet3535 @MF Şaka yapmıyor haberin olsun. Normalde çalışması gerekir ama Foxconn olduğu için çalışmama ihtimalide var. Exper Casper falan mı?

Casper, biliyorum çalıştırmayabilir, benim gibi eski sistem kullanan birçok arkadaş mevcut. Deneyip bakıcam, faydalı bir deneme olucağını umuyorum. Çalışmazsa sistem alıcam ama eldekileride satmak lazım.

Daha önceden Foxconn H55MXV model anakarta R7 260X ve R7 265 model ekran kartlarını satmıştık. 1-2 ay oldu sanırım. R7 265 sattığımız adamın makinesinde Everest 400 watt PSU vardı. Henüz geri gelmediler. İşini garantiye almak için 450 watt +80 PSU al derim.

Garantiye alıp sağlam 500 Watt PSU ile deniyecem. Patlatmadığımız sürece sorun yok.

Anakart ne ki ? G31 yazıp bırakmışsınız. Anakartı düşünün güç kaynağından da önce

Bu arada 400W yetersiz R7 265 için. 500 Watt üstü kaliteli bir şey olması gerek tam performans için.
Mikail bey yeri gelmişken sormak istiyorum, r7 265'in nvidia muadili olan gtx 750ti olsaydı eğer bu soruda, cevabınız ne olurdu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…