400 Watt Güç kaynağı R7 265 Ekran Kartını Çalıştırır mı?

O zaman baştan sistem kurucam. Alıp ilk deniyecem, çalışırsa bir müddet kullanıcam. Çalışmadığı takdirde sistem alıcam. Teşekkürler cevaplarınız için.

Casper, biliyorum çalıştırmayabilir, benim gibi eski sistem kullanan birçok arkadaş mevcut. Deneyip bakıcam, faydalı bir deneme olucağını umuyorum. Çalışmazsa sistem alıcam ama eldekileride satmak lazım.

Daha önceden Foxconn H55MXV model anakarta R7 260X ve R7 265 model ekran kartlarını satmıştık. 1-2 ay oldu sanırım. R7 265 sattığımız adamın makinesinde Everest 400 watt PSU vardı. Henüz geri gelmediler. :) İşini garantiye almak için 450 watt +80 PSU al derim.

Anakart ne ki ? G31 yazıp bırakmışsınız. Anakartı düşünün güç kaynağından da önce :)

Bu arada 400W yetersiz R7 265 için. 500 Watt üstü kaliteli bir şey olması gerek tam performans için.
Mikail bey yeri gelmişken sormak istiyorum, r7 265'in nvidia muadili olan gtx 750ti olsaydı eğer bu soruda, cevabınız ne olurdu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı