4000-4300TL bütçeli sistem

Bütçe
4300
Anakart:

İşlemci:

Ekran kartı:

Kasa ve PSU:

RAM:

SSD:

Şeklinde bir sistem toparladım her türlü öneriye bilgiye açığım.

Bir de şu siteden baksana hafif bütçeyi aşıyor ama iyidir.

Anakart:

İşlemci:

Ekran kartı:

Kasa ve PSU:

RAM:

SSD:

Şeklinde bir sistem toparladım her türlü öneriye bilgiye açığım.

CHERRY-APOCALYPSE/ASUS ROG STRIX GTX 1650 SUPER Advanced Edition 4GB/AMD Ryzen 5 2600/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA bunada istersen bak RAM'i 16 GB yaparsan hafif biraz bütçe artıyor ama sıkıntı olmaz gibi.

Bir de şu siteden baksana hafif bütçeyi aşıyor ama iyidir.

CHERRY-APOCALYPSE/ASUS ROG STRIX GTX 1650 SUPER Advanced Edition 4GB/AMD Ryzen 5 2600/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA bunada istersen bak RAM'i 16 GB yaparsan hafif biraz bütçe artıyor ama sıkıntı olmaz gibi.

240GB SSD yetmiycek muhtemelen ordan da 200 tl ram eklemememe rağmen baya aşıyo bütçeyi kasayı da değiştirdikten sonra.
Kulaklik hakkinda fikrim yok.

Bak, arka fan ve üst fanlar egzoz görevi görüyor, yani dışarıya sıcak havayi atarlar. Ön fanlar ise dışarıya değil, içeriye üflerler, soğuk hava çekerler. Yani önden alacak arkadan atacak havayı.

Bütçemiz 4600 tl oldu dostlar :) RAMi daha sonradan da alabilirim bence 8 ile başlamak yeterli olur. Acaba ne ekleyebilirim bu sisteme veya neyi yükseltebilirim?

Rami teke düşürdüm ve işlemciyi ryzen 5 2600 ayarladım sizce son durumdan daha iyi mi?

Son düzenleme:
Estrağfurullah. Gayet güzel sistem olmuş ama pahalı.

2600, I3 9100F'ten daha iyi bir işlemci. 4/4 işlemci alınmamalı. R5 2600 6/12. Hata yaparsın, benden söylemesi.
Hocam bu paylaştığın sistemi toplanmış şekilde hazır satan bir yer var mı acaba? 4232 liraya sepete attım n11 de fiyat ne tutacak diye bakayım dedim ama ben böyle parça parça alsam kendim toplayamam :) hazır pc sorduğumda da onu değiştir bunu değiştir diyorlar bilgisayar alamayacağım bu gidişle

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı