4000-4400 TL PC Toplama

kutluhan54

Hectopat
Arkadaşlar bu sistemi toplamayı düşünüyorum, bütçemi şu anlık daha fazla zorlayamam. Yaklaşık 1 ay sonra RAM ve SSD takviyesi yapacağım, sizce iş görür mü?

sss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunlukla Oyun

75 Hz monitör yeterli olacak mıdır? 144 Hz için bütçem yetmiyor yada daha uygun bir pc bulabilir miyiz?
Yeteceğini düşünüyorum fakat CS:GO, LoL vb. oyunları oynayacaksan 144Hz monitör lazım olabilir. Yok ben GTA 5, PUBG, BF1 gibi oyunları oynayacam dersen 75Hz alsan yeterli olur. Alternatif olarak 1.200 TL civarında 144Hz monitör bulabilirsin. Karar senin kardeşim.

Yeteceğini düşünüyorum fakat CS:GO, LoL vb. oyunları oynayacaksan 144Hz monitör lazım olabilir. Yok ben GTA 5, PUBG, BF1 gibi oyunları oynayacam dersen 75Hz alsan yeterli olur. Alternatif olarak 1.200 TL civarında 144Hz monitör bulabilirsin. Karar senin kardeşim.
Böyle Nasıl olmuş ? 144 Hz işin içine girerse düşürmem gerekecek bütçeyi.
ss.png

Daha fazla zorlayamam maalesef SSD 1 ay sonra artık.Hatta bu sistem bile beni aşıyor.Bakalım bir çaresine bakacağız.
Sana tavsiyem sistemi 1-2 ay sonra al. Hem para biriktirmiş olursun ve 144Hz monitör bile alırsın. Ayrıca İtopya'da 23 Nisan'a özel indirimler olacak onlara bir göz at derim. Ben vallahi ürünleri incelemeye gidecem, güzel bir şey bulursam yardımcı olurum.

İşlemci: AMD Ryzen R3 2200G Soket AM4 3.5GHz 6MB Önbellek 65W 4 Çekirdek Vega 8 GPU İşlemci | ITOPYA

Anakart: MSI A320M PRO-VD/S AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz (OC) VGA DVI Anakart | ITOPYA

Ram: CORSAIR 8GB Vengeance Siyah DDR4 2400MHz CL14 Single Ram | ITOPYA

Ekran Kartı: MSI GTX1050 Ti AERO ITX OCV1 4GB GDDR5 Nvidia DX12 GeForce Ekran Kartı | ITOPYA

Kasa: Corsair Carbide Serisi SPEC-04 Mid-Tower Siyah/Kırmızı Gaming Kasa | ITOPYA

Psu: Corsair Builder VS450 450W 80PLUS PSU | ITOPYA

Sata: WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64MB Harddisk | ITOPYA

SSD: Corsair Force 120GB LE200 Serisi SATA 3 SSD Okuma 550MB Yazma 500MB | ITOPYA

Eğer topladığın sistemin günümüz çağındaki tüm oyunları rahat bir şekilde çalışmasını istiyorsan birkere 1050ti ın şart olduğunu düşünmekteyim bu yüzden sistemde buna dikkat ettim. İşemcimiz ise ekran kartını rahat bir şekilde besliyecek ve ileride yaptığın upgradelerde sıkıntı yaratmayacaktır. Anakart ise tam bir fiyat performans ürünü geleceğe yönelik bir anakart.

Diğer bileşenlerin internetde fazlasıyla incelemesi var daha detaylı bir şekilde inceleye bilirsin.

Sistemin toplam fiyatı:

2.870,22 Tl

Yazdığın bütçe ile arasında 1000tl gibi bir fark var bu linkten bileşenleri seçerek toplamanı tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun VOK-MA/R3 2200G/MSI GTX1050Ti/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı