4000-4500 TL Arası Sistem Önerileri

1070 alacağım diye sistemdeki çoğu parçayı kısarsan 1070 almanın bir faydası olmaz. Ancak sisteme ileride ekleme yaparım diye düşünüyorsan geleceğe yatırım olarak güzel bir fikir olabilir.Hangi parçadan kısarsan kıs ama işlemciden kısma. Sağlıcakla
 
Ben fp falan demedim ama 4000 4500 bir pcde hele oyun içinse ve en önemli parça ekran kartıysa 1060şın altında olmamalı ekran kartı

Tamam ben de F/P demedim zaten. Gtx 1060'ın fiyatları uçtu. O fiyat farkını karşılayamıyor maalesef performansı. Eskiden Rx 580 öneremiyorduk çok pahalı diye. Şimdi aynı şey Gtx 1060 için de oldu. Gtx 1050 Ti ile arasında performas farkı var zaten bariz. Ama Gtx 1050 Ti, oyunları 1080p, High ayarlarda oynatır. Gtx 770 kullanıyorum. Hala High ayarlarda oynuyorum oyunları. Sen düşün artık.

Şunu da eklemem lazım, bir oyun bilgisayarının bile en önemli parçası ekran kartı değildir. Tüm parçalar bir uyum içerisinde çalışır. Bu düzende, ekran kartını uçuracağım diye diğer bileşenlerden kısarsan, kaçınılmaz olarak uzun vadede sıkıntı yaşarsın.

Bende gtx 1060 almak fikrindeydim lakin arkadaşların dediklerine göre yeni seri ekran kartlarının çıkmasını bekliyecek gibiyim.

Aceleniz yok ise bekleyin. Paranızı biriktirmeye devam edin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı