iPhone 15 ses kısık geliyor

rRoronoaZoro

Centipat
Katılım
13 Mayıs 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, yurt dışı 2 tane iPhone 15 aldım ikisi de kapalı kutuydu 3uTools uygulamasında da baktığımda tüm parçalar üretimdeki parçalarla aynıydı değerler %100 çıktı. Birisinde hiçbir sorun yok fakat diğerinde telefonda konuşurken benim sesim karşı tarafa gidiyor fakat karşı tarafın sesini ahizeden alamıyorum bu sorun kapatıp tekrar arayınca düzeliyor 2. olarak da video ya da herhangi bir sesli bir şey açtığımda ses alt hoparlörden çok kısık geliyor sesi fullesem bile kulağıma dayayınca çok zor şekilde duyabiliyorum bu sorunda 5 10 dakika sonra kendi kendine düzeliyor bu her gün oluyor. Donanımsal bir sıkıntı mıdır ya da yazılımsal mı emin olamadım. Diğer telefonda hiçbir sıkıntı yok ikisi de aynı yazılım sürümünde. Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Hoparlör fiziksel olarak çalışıyorsa yazılımsal olma ihtimali daha yüksek bence. iTunes üzerinden sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
 
Donanımsal bir sıkıntı kronik hatalı bir ürün olabilir şanssızlık olmuş. Cihaz yurt dışı ve kayıtsız mı? Eğer böyleyse 1 senelik garantiniz olsa bile Apple bakmıyor.

Evet kayıtsız. Herhangi bir çözümü yok mudur, ya da herhangi bir teknik desteğe tamir için götürsem çözülür mü?
 

Geri
Yukarı