4000 - 4500 TL arası sistem

Ekrem Abi

Hectopat
Daha fazla  
Canlar bana yardımcı olur musunuz ?
4000 - 4500 TL bütçe ile The Long Dark gibi oyunları ultra çözünürlükte kaldırabilecek toplama bilgisayar var mı ?
Ayrıca ekran kartının Asus GeForce veya MSI GeForce olması fark eder mi ? Seçiminizi söyler misiniz ? Sessiz olsun lütfen . GTX ile RX ler arasında kaldım.

Ram'ler ne marka olmalı ne kadar olmalı ? 16 GB düşünüyorum marka önerir misiniz ?
Su soğutucusu bütçeyi aşar hava soğutucusu ne marka olmalı ? Bir tane önerir misiniz ?
Kasa ne marka olmalı ? Bir tane önerir misiniz ?
Ana kart nasıl olmalı ne marka olmalı ? Diğerleri gibi yeni nesil önerir misiniz ?
SSD ne marka olmalı ? Yüksek depolama alanına sahip olması sıkıntı oluşturur mu ?
Arkadaşlar başka bir ayrıntı varsa bilmiyorum çünkü bu işlerden anlamam yardımcı olur musunuz ?

Youtube'da doğrudan iletişime geçemiyor ve tartışamıyoruz bir iki tanesine bile cevap verseniz yeter şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı