4000-4500 TL hazır sistem önerisi

Stok eritme diye bir şey duydunuz mu? Neyse, forumda o kadar bağıyoruz hâla gelip burada sorunlu parçaları savunuyorsunuz. Sizi göz ardı listeme alıyorum. Konu sahibi ise bu arkadaşı fazla ciddiye almasın. @White Chocolate Mocha veya benim attığım sisteme bakabilirsiniz.
@White Chocolate Mocha'nın attığı sistemi öneriyorsunuz. GameGaraj'ın kasasını, PSU'sunu, ve içinde kullanılan anakart ve RAM'ın iyi olduğunu mu iddia ediyorsunuz?

@White Chocolate Mocha veya benim attığım sisteme bakabilirsiniz.
Hocam arkadaş hazır sistem istedi diye onu attım ama sizinki de alınabilir bir sistem.
Anakart A320, RAM frekansı düşük, anakart iyi değil, depolama yarı yarıya az (benim attığıma göre).
Hazır sistemde bu kadar oluyor. 16GB RAM+RX5500 XT avantajı onu bastırıyor. Zaten hazır sistem olmasa B450m aşağısı önermem. Kendim de B450m kullanıyorum.
En mantıklı seçenek @WaIter White hocamın attığı sistem.
Ben de onun gibi bir şey atacaktım ama hazır sistem istemiş diye atmadım. ☹

@AhmetArda GameGarajın kasası ve PSU'su ne iyi ne kötü. Oysaki PowerBoost çöp. Anakartın öyle olmasının sebebi dediğim gibi hazır sistem istenmesi. Kendiniz daha iyi bir hazır sistem önerip öyle tartışmak yerine, neden konuyu saptırıyorsunuz? Konuyu saptırmaya yönelik tek bir mesaj daha yazarsanız göz ardı listemin ilk üyesi olacaksınız. Kimseyi göz ardı etmemeye özen gösteren birisi olarak bunu bana yaptırmaya zorlamayın. Daha iyisini önerebilirseniz önerin. Eleştirileri de güzel karşılamayı öğrenin. Yanlışa yanlışla (size göre yanlış) cevap verilmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00