4000-4500 TL Notebook/Gamebook tavsiyesi

Benchmark'lara baktığımda bu söylediğim ekran kartları daha yüksek performanslı gözüküyordu ama yine en iyisini siz bilirsiniz.

Önerdiğiniz markalara gelecek olursak, çoğunu daha önce hiç kullanmadım ve biraz ön yargım var. Daha tanındık markalar önerebilme ihtimaliniz var mı? Asus, MSI, HP, Casper gibi. Bu attığınız laptopların dengi MSI ve Asus'ta ne kadar daha pahalıdır?

Teşekkürler.

Sanırım dediğinizi dinleyip Dell veya Acer alacağım. Bunları Mediamarkt veya Vatan Bilgisayar'dan bulabilir miyim? Yoksa sadece hepsiburada.com'da mı vardır?

Sanırım dediğinizi dinleyip Dell veya Acer alacağım. Bunları Mediamarkt veya Vatan Bilgisayar'dan bulabilir miyim? Yoksa sadece hepsiburada.com'da mı vardır?
Yani oralarda da olma ihtimali yüksek ancak fiyat çok bariz yüksek olacaktır. İnternetten almanızı tavsiye ederim. Bu arada Dell almak önceliğiniz olsun, Acer'i ikinci plana atın.

Yani oralarda da olma ihtimali yüksek ancak fiyat çok bariz yüksek olacaktır. İnternetten almanızı tavsiye ederim. Bu arada Dell almak önceliğiniz olsun, Acer'i ikinci plana atın.
Biliyorum sizi çok uğraştırdım ama Monster'ı da bu listeye ekleyecek olursak, Dell'in üstünde mi altında mı kalır?

Bu Dell'in ömrü ortalama ne kadardır?

Sayenizde Dell'i almaya kafa olarak çok yakınım.

Bu bilgisayara RAM ekleme yapılabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…